Пошук

Працівники комунальних служб з ранку почали розчищати місто від снігу

Дата: 28.12.2021 15:29
Кількість переглядів: 951

Фото без описуЗ самого ранку працівники комунальних підприємств «Благоустрій міста Калинівка» та «Управляюча компанія «Житловик» почали усувати наслідки снігопаду – прибирати сніг на пішохідних тротуарах, вулицях міста та дорогах. 

-Працівники приступили до роботи о четвертій годині ранку, для розчищення міста від снігу залучили шість одиниць техніки, - розповідає директор комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» Михайло Долюк. – Найперше - розчистили від снігу головні магістралі, вулиці по яких рухається громадський транспорт, які ведуть до шкіл, дошкільних закладів. Техніка працювала на дорогах, а вручну розчищалися тротуари.

За словами Михайла Долюка, о 14.00 працівник «Благоустрою» припинили роботу, бо через велику кількість транспорту на дорогах спецтехніка не мала можливості працювати. О четвертій годині ранку працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» знову вийдуть на роботу, щоб розчистити вулиці та дороги міста від снігу.

А двори та на прибудинкові території у Калинівці звільняють від снігу працівники «Управляючої компанії «Житловик». За словами директора  комунального підприємства Віталія Шатова, о сьомій годині ранку дванадцять двірників почали розчищати сніг у дворах будинків. А вже о 8.30 до роботи приступили два трактори, які розчищали від снігу прибудинкові території.

–Працювати з самого ранку у дворах технікою немає можливості через велику кількість транспорту, який стоїть біля будинків, - каже Віталій Шатов. – Ми тракторами тільки прикидали б машини снігом і не дали б їм можливості виїхати. Тому чекали, поки власники автомобілів виїдуть з дворів, а потім туди відправили нашу техніку. Якщо сніг і надалі йтиме, з обіду наші працівники знову візьмуться до роботи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь