Пошук

У Калинівці на центральній площі міста відкрили головну ялинку громади

Дата: 23.12.2021 18:10
Кількість переглядів: 2479

Фото без описуДвадцять третього грудня на центральній площі Калинівки відбулося відкриття головної ялинки громади. Цьогорічна новорічна красуня має висоту майже тринадцять метрів, її прикрасили яскравими іграшками та ілюмінацією.

З прийдешніми новорічними святами жителів громади привітали Калинівський міський голова Василь Поліщук та депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук.

-Цей рік був непростим для всіх нас, для Калинівської громади і України в цілому. Разом із тим життя продовжується. Вчора у нас відбулася сесія, на якій ми ще додатково розподілили кошти на освіту, культуру на комунальні підприємства і є великі плани на майбутній рік. Ми хочемо разом з вами зробити в декілька разів більше, ніж у нинішньому році. Хоча і цьогоріч зроблено чимало: ми побудували двадцять три дороги та вулиці, чимало вулиць освітили, побудували водогони, відкрили нове приймальне відділення. У планах ще капітальний ремонт кардіологічного відділення. І все це для наших калинівчан, для діток, щоб вони жили в нормальних умовах. Для людей похилого віку, які своєю працею заслужили жити та лікуватися в гарних умовах. Непростий зараз час, але якщо ми всі об'єднаємося, то ми зможемо подолати усі негаразди, - звернувся до жителів громади Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Новий рік – це родинне свято, а Калинівська громада, я вважаю, також одна родина. Хочу всіх привітати із прийдешніми святами, побажати, в першу чергу, миру всій Україні, добра, здоров'я вам і вашим рідним. Щоб нарешті у 2022 році, у рік тигра, закінчилась війна на Сході й закінчилась епідемія коронавірусу.

Попри морозну погоду на свято завітало багато діток, які разом із Дідом Морозом та Снігуронькою, Сніговою Бабою, Зайчиком та Тигриком танцювали, веселилися та фотографувалися. Для наймолодших жителів громади спонсори свята – міський голова Василь Поліщук, депутат обласної ради  Ілля Гуменчук, голова Калинівської райспоживспілки Наум Щерб, голова споживчого товариства «Калинівський ринок» Ірина Пророк, голова ПрАТ «Калинівський машинобудівний завод» Анатолій Остапенко та голова ТОВ «Агромаш-Калина» Юрій Васківнюк підготували солодкі подарунки.

Свято було багатим і на веселі розваги та пісні, які дарували ансамбль «Любисток», Дмитро Зіньков, Аліна Ференець, ансамбль «Камертон», Олександра Дорош, Оксана Патрак, Віктор Кулаков, Катерина Василишина, квартет «Чарівниці», дует «Синьоокі солов'ї», Михайло Олексюк, Тетяна Фалієва. А спеціальною гостею свята була викладачка Київського національного університету культури і мистецтв Ірина Прядун.

Хлопчики та дівчатка також мали можливість продемонструвати свої таланти та розповісти вірші й за свої старання отримати солодкі подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь