Пошук

Сальнику відремонтували ще одну дорогу та засвітили нові ліхтарі

Дата: 23.12.2021 15:41
Кількість переглядів: 951

Фото без описуГарні передноворічні подарунки отримали жителі Сальницького старостинського округу до новорічних свят – днями тут засвітили нові ліхтарі вздовж дороги від переїзду до села та відремонтували ще одну дорогу по вулиці Гагаріна.

-Це дуже гарні та важливі події в житті нашої громади, - ділиться враженнями виконуюча обов’язки старости Сальницького старостинського округу Катерина Шишман. – Дорога по вулиці Гагаріна була  найаварійнішою у селі. Тут були ями в коліно, ні проїхати, ні пройти. Коли ми клали асфальт по вулиці Миру, то по вулиці Гагаріна був об’їзд. Якось під час перевірки ходу будівництва дороги сюди завітав Калинівський міський голова Василь Кіндратович Поліщук. Після побаченого він сказав, що таких доріг не повинно бути у Калинівській громаді. Але бюджетний рік завершувався, наближалась зима, тому вирішили цьогоріч лише підсипати дорогу. Василь Кіндратович надав нам двісті вісімдесят тонн суміші, а місцеві орендарі та фермери допомогли з її транспортуванням.

До доброї справи долучилися ТОВ «Калинівська «Сільгосптехніка», яким керує Микола Васківнюк, ТОВ «Лемешівка Агро Плюс», керівник Віктор Мудрак, ФОП «Моноліт Т», керівник Олексій Тертус, ПП «Золін» під керівництвом Олександра та Дениса Золіних. А Служба автомобільних доріг у Вінницькій області, керівник Вадим Баланчук, надала грейдера, який виконав заплановані роботи.

Іншим передноворічним подарунком, якому радіють мешканці громади, стало освітлення дороги від залізничного переїзду й до села. Ідея облаштувати тут освітлення виникла у виконуючої обов’язки старости Сальницького старостинського округу після дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на проміжку цієї дороги у темну пору доби.

-З цією проблемою я звернулася до Калинівського міського голови Василя Кіндратовича Поліщука та директора ПрАТ «Зернопродукт МХП» Дудника Олександра Петровича, які підтримали мене та співфінансували реалізацію проєкту «Світло ліхтарів – це безпека життя», - продовжує Катерина Шишман. – Але, перш ніж приступити до реалізації проєкту, ми провели санітарне розчищення придорожньої смуги від столітніх аварійних дерев. Дякую всім, хто долучився до цієї справи: жителям громади, працівникам ПрАТ «Зернопродукт МХП, ТОВ «Лемешівка Агро Плюс», ДП «Вінницьке лісництво», комунальних підприємств «Благоустрій м.Калинівка», «Відродження», які допомагали нам у роботі.

Спільними зусиллями працівники розчистили територію від старих дерев та заготовили паливо не лише для потреб старостинського округу, а й для опалення районної лікарні та навчальних закладів Калинівки.

Після цього за роботу взялися працівники підрядної організації «Райагропроменерго», які встановили вздовж дороги двадцять електричних стовпів та освітили дев'ятсот метрів дороги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь