Пошук

Відбулась 17 чергова сесія Калинівської міської ради

Дата: 22.12.2021 15:39
Кількість переглядів: 904

22 грудня відбулося засідання 17 чергової сесії Калинівської міської ради, у її роботі взяв участь депутат обласної ради Ілля Гуменчук. Сесійне засідання розпочалось із приємних моментів - Калинівський міський голова Василь Поліщук та депутат обласної ради Ілля Гуменчук привітали із днем народження  виконуючого обов'язки старости Глинського старостинського округу Олега Боримського та вручили грамоту Вінницької обласної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування депутату Калинівської міської ради Володимиру Гаврилюку. Також перед початком засідання депутати та гості переглянули фотозвіт про проведену роботу впродовж 2021 року.

-Нинішній рік почався із вирішення багатьох реорганізаційних питань, через що ми втратили час, тому на наступний рік ми запланували значно більший обсяг робіт. Це і будівництво нових доріг, капітальний ремонт прибудинкових територій, будівництво водогонів, ремонт закладів культури і освіти. Найбільше будівництво – це додаткове приміщення дитячого садка у Павлівці, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Одним із головних питань, які розглянули депутати міської ради, було затвердження бюджету Калинівської міської ради. Так, згідно з попередніми розрахунками, обсяг доходів загального фонду бюджету територіальної громади (без міжбюджетних трансфертів) планується в сумі 323 902 500 грн, що більше на 36 943 924 грн (на 12,87 %) очікуваних надходжень 2021 року. Основним джерелом доходів загального фонду бюджету є податок на доходи фізичних осіб (65,30 % планового обсягу надходжень). 

Загальний обсяг видатків та кредитування по головних розпорядниках коштів бюджету міської територіальної громади в проєкті бюджету на 2022 рік обрахований в сумі 487 819 990 грн з них: загального фонду – 432 416 880 грн, спеціального – 55 403 110 грн.

Також в ході сесійного засідання депутати розглянули питання про затвердження програми соціального захисту населення Калинівської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, про внесення змін до Програми соціального і економічного розвитку населених пунктів Калинівської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки, про участь Калинівської міської ради у конкурсі Вінницької обласної ради «Комфортні громади», про затвердження програми відзначення в Калинівській міській територіальній громаді державних свят, пам’ятних та ювілейних дат, вшанування кращих виробничників, проведення інших культурних заходів на 2022 рік тощо. Депутати заслухали звіт головного лікаря Калинівської центральної районної лікарні та продовжили йому контракт на наступний 2022 рік.

У ході розгляду питання про внесення змін до бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік депутати спрямували кошти на придбання пральних машин в ДНЗ с.Уладівське та ДНЗ №1 м.Калинівка, принтера кольорового в ДНЗ №1 м.Калинівка, придбання морозильної камери в ДНЗ с.Радівка, плит електричних в гімназію с.Нападівка та ліцей с.Уладівське, холодильника в ліцей №3 м.Калинівка. Також виділили понад мільйон гривень на виплату заробітної плати технічним та педагогічним працівникам навчальних закладів громади, а також на придбання будівельних матеріалів та меблів в опорний навчальний заклад с.Корделівка, перегородок в ліцей №1 м. Калинівка, спортінвентаря в ліцей №2 – гімназія м.Калинівка, вішалок, лавок, штор-жалюзі в  ліцей с.Бережани. Ще 100 тисяч гривень спрямували на розрахунок за використану електроенергію комунальному підприємству «Калинівкаводоканал».

Під час сесійного засідання депутати розглянули двадцять шість питань, в тому числі і земельні питання.  Усі рішення чергової 17 сесії Калинівської міської ради 8 скликання будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської ради.

-Сьогодні відбулася надзвичайно важлива сесія, на якій розглянули важливі питання, в першу чергу – це затвердження бюджету на 2022 рік, - звернувся до присутніх у залі депутат обласної ради Ілля Гуменчук. – Але я не мав жодного сумніву, що всі ці питання будуть прийняті після конструктивного нормального обговорення. Мені приємно відвідувати сесії Калинівської міської ради. Роботу Калинівської міської ради і роботу в сесійній залі я наводжу в приклад іншим радам, де робота поставлена по-іншому. В цій залі присутні конструктив, нормальна робоча атмосфера, де інтереси мешканців громади та громади в цілому, ставляться на перше місце. Тут відсутній популізм, крайній радикалізм інші моменти, які не додають краси органам місцевого самоврядування. Я дякую Вам, шановний Василю Кіндратовичу, за організацію такої роботи, дякую вам, шановні колеги, за нормальну робочу позицію. Всі ви є професіоналами в тій сфері, де ви працюєте, є успішними людьми. А сьогодні я можу сказати, що всі ви є ефективними депутатами. Я вам дякую за вашу позицію і вашу роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь