Пошук

У гімназії м.Калинівка приготували для український військових варення з калини та інші смаколики

Дата: 21.12.2021 14:57
Кількість переглядів: 752

Тридцять банок смачного та корисного варення з калини приготували для захисників України в гімназії м.Калинівка. Такі смаколики для українських військових почали готувати в навчальному закладі ще з 2014 року. Калину вирощують на своїй території, а кухар навчального закладу Лариса Гріщенко готує з неї варення.

Варення – не єдиний гостинець, який підготували учні та вчителі гімназії для військових. Разом вони зібрали 164 банки консервації, 37 кг макаронів, 12 кг круп, 15 кг цукру, 25 пакунків чаю, 5 кг цукерок, 5 кг меду, 5 кг сала, 4 л олії, 2 кг часнику, 15 шматків мила, 25 пар шкарпеток.

-Сподіваємося, що наші гостинці подарують гарний настрій військовим, які у святкові дні перебувають за тисячі кілометрів від своїх домівок, -  каже очільниця навчального закладу Олена Костюк. - Щороку напередодні новорічних свят у нашій гімназії проходить акція «Допоможи захиснику України». Нинішні події в Україні не залишають байдужими жодного українця, особливо дітей. Діти розуміють, підтримують і хочуть бути корисними для своєї держави, тому ми бачимо якими щедрими були їх гостинці для захисників.

«Для наших захисників. З любов'ю та повагою учні та вчителі Калинівської гімназії Вінницької області. Хай вас береже Бог!» - такий підпис прикріпили до кожного пакунка чи банки з консервацією. Гостинці від калинівських школярів відвезуть на схід України волонтери Володимир Морозов та Анатолій Таранюк. І вже на Новий рік українські військові зможуть посмакувати домашніми стравами та калиновим варенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь