Пошук

У ліцеї в Бережанах завершили капітальний ремонт двох роздягалень біля спортивного залу

Дата: 17.12.2021 14:40
Кількість переглядів: 819

Фото без описуДушові кабіни, внутрішні вбиральні, просторі роздягальні – про такі зручності, які з’явилися у ліцеї в Бережанах ще рік тому навіть не  мріяли. Впродовж тридцяти шести років приміщення біля спортивного залу пустувало.

-Я хочу побажати, щоб такі приміщення були у кожному навчальному закладі, - радіє директор ліцею с.Бережани Вадим Кіт. – Ми повністю замінили стару каналізацію, побудували 78 метрів нової, зробили капітальний ремонт приміщень, облаштували їх сучасною сантехнікою, встановили потужні бойлери, які грітимуть воду. Загалом відремонтували два приміщення по чотири кімнати – це дівчача і хлопчача роздягальні. Тепер учні зможуть займатися спортом у гарних умовах. Вдячний міській раді, яка відгукнулася на наше прохання про допомогу, відділу освіти, старостинському округу, всім людям, які підтримували нас морально, матеріально, фізично. Кошти на будівельні матеріали виділила міська рада, частково допомагала матеріалами родина депутата міської ради Сергія Тишка, а усі роботи виконали місцеві умільці.

Заливав підлогу та клав плитку Олег Шамотюк, жителька села Зоя Фезекош шпаклювала та фарбувала стелю та стіни, місцеве сільгосппідприємство ТОВ «Поділля Агропродукт» делегувало на допомогу електрика Василя Панчука, який замінив усю електричну проводку, а монтажем сантехніки займалися працівники ФОП Олександра Ціхановського. За кілька місяців занедбане приміщення перетворилося у сучасні кімнати для переодягання, де є душові кабіни  та внутрішні вбиральні.

Тепер учні ліцею із задоволенням відвідуватимуть не лише уроки фізкультури, а й гуртки з баскетболу, легкої атлетики, національно-патріотичного виховання, які діють у ліцеї, адже для їх занять спортом створили усі умови.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

А так було...

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь