Пошук

У Калинівській громаді вшанували ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2021 11:11
Кількість переглядів: 575

Фото без описуЧотирнадцятого грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. З цієї нагоди у Калинівській громаді відбулось засідання круглого столу, на якому вшанували ліквідаторів та вдів померлих.

Зі словами подяки до присутніх звернулися заступник міського голови Віктор Кособуцький та голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук.

-Від імені Калинівського міського голови, особисто від себе та від депутатського корпусу Калинівської міської ради хочу висловити подяку всім тим людям, які в далекому вісімдесят шостому році ціною власного життя і здоров’я зробили все для того, щоб призупинити аварію і щоб мінімізувати ті наслідки аварії, які могли б бути значно більшими, - зазначив заступник міського голови Віктор Кособуцький.

Подяками Калинівської міської ради відзначили вдову ліквідатора Катерину Барабаш та учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Петра Вдовиченка, Миколу Довгополюка, Олександра Желіховського, Михайла Зайця, Миколу Козловського, Віктора Кривоноса, Валентина Мельника, Олександра Ожаровського та Григорія Рижука.

На жаль, з кожним роком все менше ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС залишається в живих. За інформацією голови Калинівської районної організації «Союз Чорнобиль України» Бориса Гнатюка, лише за останній рік шість ліквідаторів відійшли у вічність. Усього ж у Калинівській громаді проживає тринадцять вдів ліквідаторів. Кожній з них Калинівська міська рада виділила грошову допомогу у розмірі трьох тисяч гривень.

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять померлих ліквідаторів, які ціною власного життя подолали наслідки однієї з найбільших техногенних катастроф.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь