Пошук

Нацгвардійці у День святого Миколая отримають подарунок від депутатів Калинівської міської ради

Дата: 09.12.2021 15:53
Кількість переглядів: 886

Фото без описуВже стало доброю традицією напередодні новорічних свят готувати подарунки для військовослужбовців, які проходять службу у зоні проведення ООС. Цієї доброї традиції дотримуються й депутати Калинівської міської ради. За ініціативи та підтримки міського голови вони зібрали святковий гостинець для нацгвардійців військової частини 3028.

Днями вантажівка із печивом, цукерками, чаєм, кавою, яблуками, медом, солодкими напоями та мінеральною водою відправиться на Схід України, де проходять службу понад трьохсот військовослужбовців в/ч 3028.

-Подібну акцію ми проводимо щороку,  - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Наш обов’язок підтримувати захисників, які у новорічні свята знаходяться за тисячі кілометрів від своїх домівок, захищають наш мир і спокій. Депутати активно відгукнулися на мою пропозицію і за кілька днів нам вдалося зібрати гостинець для нацгвардійців. Хочу зазначити, що ми підтримуємо та допомагаємо українським військовим не лише у свята, а й впродовж усього року.

Калинівська міська рада постійно переймається проблемами військових частин, які дислокуються на території громади. У 2021 році депутати затвердили Комплексну оборонно-правоохоронну програму Калинівської міської територіальної громади на 2021 – 2025 роки, заходи якої спрямовані на удосконалення системи територіальної оборони, забезпечення воєнної безпеки, дієвої протидії злочинності, публічної безпеки та порядку, охорони прав і свобод людини та зміцнення обороноздатності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь