Пошук

У гімназії міста Калинівки встановили нового твердопаливного котла

Дата: 08.12.2021 14:16
Кількість переглядів: 962

Хоча на вулиці похолодало, але для учнів та вчителів гімназії міста Калинівки холод не страшний, адже днями тут завершили монтаж нового твердопаливного котла. Нове обладнання відразу ж показало свою ефективність – у навчальному закладі стало набагато тепліше.

-Старому котлові, який у нас працював до цього, вже п'ятнадцять років, він давно потребував заміни, а торік він ще й почав протікати. Тому ми переживали, щоб хоча б не сталося лиха, - розповідає директорка гімназії Олена Костюк. – Ми написали листа на відділ освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради з проханням замінити котел. А керівництво відділу освіти звернулося за допомогою до голови міської ради і на наше прохання нам виділили кошти на новий котел. Дуже вдячні усім, хто долучився до цієї доброї справи, адже тепер у нас у школі стало набагато тепліше і, головне, безпечно.

На допомогу навчальному закладу прийшли також керівництво дослідного господарства «Артеміда», які надали автокрана для демонтажу старого та монтажу нового котлів, батьки, приватні підприємці, які спільними зусиллями замінили старе обладнання та посприяли у тому, щоб у навчальному закладі було тепло.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь