Пошук

Об’єднали два свята: У Калинівці привітали із професійними святами військовослужбовців та представників органів місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2021 13:51
Кількість переглядів: 1331


Початок тижня видався багатим на приємні події: 6 грудня в Україні святкують День Збройних сил України, а 7 грудня – День місцевого самоврядування. З цієї нагоди у Центрі культури і дозвілля відбулися урочистості.

Враховуючи ситуацію з епідемією коронавірусу, в урочистостях взяли участь лише нагороджені представники Збройних сил України та органів місцевого самоврядування. Перед початком урочистостей присутні вшанували пам'ять загиблих українських військових та поклали квіти до підніжжя пам'ятника загиблим в роки Другої світової війни та Стіни пам'яті.

Свято було багатим на щирі слова вітань та відзнаки. З Днем Збройних сил України та Днем місцевого самоврядування калинівчан вітали Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат Вінницької обласної ради Ілля Гуменчук, голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук та заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Сергій Півнюк.

Понад сто військовослужбовців та  учасників АТО та ООС, депутатів та працівників органів місцевого самоврядування були нагороджені грамотами міської ради. А Подяками обласної ради та обласної державної адміністрації цьогоріч відзначили депутатів міської ради Олександра Носова, Станіслава  Андрійчука,  виконуючих  обов'язки  старостів  Тетяну  Зубко  та  Оксану  Мудрик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь