Пошук

Стаціонарному відділенню «Затишок» виповнюється 15 років

Дата: 03.12.2021 15:28
Кількість переглядів: 2860

У грудні будинку для пристарілих «Затишок», що у Новій Греблі, виповнюється п'ятнадцять років з дня заснування. З річницею відкриття персонал «Затишку» та їх підопічних привітали перший заступник Калинівського міського голови Микола Господарець та очільниця територіального центру Наталя Бачинська.

До будинку для пристарілих гості приїхали у Міжнародний день людей з інвалідністю, тому подбали й про подарунки для підопічних – солодощі від ТОВ «Солодка хата» та соки від ВАТ «Вінніфрут», а також музичний подарунок від подружжя Віктора і Лідії Кулакових.

Нині у «Затишку» перебуває двадцять три літніх людей, серед них є й хворі, які потребують особливого догляду. Щодня працівники «Затишку» дбають про те, щоб покращити перебування самотніх людей у їхньому закладі. За останній рік у всіх кімнатах зробили капітальний ремонт, дбають про належне харчування та догляд.

-У нас кожна кімната має свій колір, закупили нові гардини на вікна, - розповідає очільниця територіального центру Наталя Бачинська. – На наступний рік запланували ремонт коридору і, найголовніше, ремонт першого поверху, де ми плануємо облаштувати кімнати для лежачих хворих та візочників.

Змінюється й подвір’я закладу. На місці аварійних дерев, які нещодавно зрізали, з’явилась соснова алея. Її власноруч висадили працівники закладу, а саджанці надала Галина Степанівна Левчук.

У кожного своя доля, яка привела підопічних «Затишку» у Нову Греблю, але більшість із них саме тут відчули турботу та піклування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь