Пошук

Культармійці Калинівської громади вийшли на толоку та допомогли колегам з Дружелюбівки

Дата: 02.12.2021 15:35
Кількість переглядів: 1133

Двадцять працівників Центру культури та дозвілля та Публічної бібліотеки трудовим десантом виїхали до Дружелюбівки, щоб допомогти колегам у прибиранні відремонтованого будинку культури та території біля нього.

Заплановані ремонтні роботи у будинку культури в Дружелюбівці вже на завершальному етапі. За останні місяці тут зробили капітальний ремонт фасаду, облаштували водовідведення, поклали плитку на подвір’ї. А працівники культури допомогли колегам завершити роботи.

-Жінки працювали у приміщенні – мили вікна, підлогу, а чоловіки наводили лад на подвір’ї, - розповідає начальник відділу культури і туризму Калинівської міської ради Андрій Грибовченко. – Ми раді з того, що заклади культури у нашій громаді змінюються на краще і завжди підтримуємо та допомагаємо колегам.

Після ремонтних робіт у закладі культури ще не проводилися заходи, а от перші пісні тут вже прозвучали. Адже працівники культури працювали з піснею та з запалом.

-Щиро вдячна усім, хто допоміг нам відремонтувати наш будинок культури – міському голові Василеві Кіндратовичу Поліщуку, працівникам будівельних бригад, відділу культури, комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівки», директору ПОСП «Дружелюбівське» Миколі Васильовичу Тупчієнку, які підтримують нас і словом і ділом, - каже виконуюча обов’язки старости Дружелюбівського старостинського округу Ольга Яремчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь