Пошук

Опорний навчальний заклад в Корделівці отримав нового шкільного автобуса

Дата: 01.12.2021 15:18
Кількість переглядів: 1112

Першого грудня відділ освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради передав опорному навчальному закладові с.Корделівки нового шкільного автобуса, який придбали за кошти державного бюджету при співфінансуванні Калинівської міської ради.

Першими новий автобус випробували школярі, які відразу ж оцінили, що новий автобус значно більший, у порівнянні з попереднім. Радіє новому транспортові й шкільний водій Сергій Синиця, який підвозить дітей до школи у Корделівці вже тринадцять років.

-Дуже раді новому шкільному автобусові, - каже очільниця навчального закладу Оксана Смук. – Щиро вдячні міському голові Василю Кіндратовичу Поліщуку, адже за його ініціативи і при його підтримці ми отримали цей автобус, а також відділу освіти, інженерній службі, водіям, які були причетні до цього.

У навчальному закладі в Корделівці навчається 368 учнів, з них 115 школярів доїжджають до ліцею. Щодня шкільний автобус робить п’ять маршрутів.

-Новий автобус має на десять посадкових місць більше, ніж старий. А за п’ять маршрутів це ще п’ятдесят додаткових місць. Тепер ми зможемо підвозити до школи й тих школярів, які доїжджали до навчального закладу рейсовими автобусами, - продовжує Оксана Смук. – Окрім цього, автобус має пристосування для перевезення школярів з особливими потребами і в нашій школі є такий учень.

Автобус, який раніше був закріплений за цією школою, передають у ліцей в Сальник.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь