Пошук

Тринадцять структурних підрозділів Центру культури та дозвілля під'єднали до мережі Інтернет

Дата: 29.11.2021 14:14
Кількість переглядів: 615

У нинішньому році тринадцять структурних підрозділів Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради під'єднали до мережі Інтернет.

-В умовах карантину більшість заходів, які готують наші працівники, проходять в режимі онлайн. Тому інтернет для наших закладів - це потреба сьогодення, - каже директора Центру культури та дозвілля Марія Шелешко. – Ми звернулися до міської ради з проханням допомогти нам під'єднати до мережі наші заклади культури і цьогоріч тринадцять структурних підрозділів вже отримали інтернет. На наступний рік запланували під'єднати до інтернету й інші структурні підрозділи нашого Центру.

«Директор Уладівського СБК та діти, від усієї душі дякують КЗ Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради, за надану допомогу та проведений інтернет у Будинок культури. Спасибі, що відгукнулися на наше прохання. Дякуємо, що не залишили нас наодинці з нашою проблемою», - так відреагували на підключення інтернету в Уладівському. Пост-подяку опублікувала на своїй сторінці у соцмережах керівниця Уладівського сільського будинку культури Алла Глухман. У цьому закладі культури інтернет під'єднали нещодавно.

-Раніше доводилося бігати по селу, шукати інтернет, щоб виставити свою роботу, чи підготуватися до роботи гуртка, - каже Алла Глухман. – А тепер ми маємо можливість працювати у будинку культури. Разом з дітьми готуємо до всіх свят онлайн-заходи, тепер можемо знайти необхідний сценарій, фонограму. Робота стала ефективнішою та цікавішою. І школярам відтепер цікаво приходити у наш будинок культури.

Два місяці тому під’єднали до інтернету й будинок культури у Новій Греблі.

-Раніше інтернет на телефоні був кращим, а зараз він дуже поганий, працювати з ним неможливо. Тому ми дуже зраділи, коли нам під'єднали інтернет, - розповідає завідувачка будинком культури у Новій Греблі Валентина Карась. – Дуже багато заходів проводимо онлайн. Маємо багато переглядів, а тепер працювати нам стало набагато легше і цікавіше.

Перехід під час карантину на роботу в режимі онлайн має і свої переваги, адже тепер з роботою закладів культури мають можливість ознайомитися жителі усієї громади. Проте працівники культури вірять, що карантин закінчиться й глядацькі зали заповнять глядачі, для яких звучатиме жива пісня та художнє слово.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь