Пошук

Тринадцять структурних підрозділів Центру культури та дозвілля під'єднали до мережі Інтернет

Дата: 29.11.2021 14:14
Кількість переглядів: 635

Фото без описуУ нинішньому році тринадцять структурних підрозділів Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради під'єднали до мережі Інтернет.

-В умовах карантину більшість заходів, які готують наші працівники, проходять в режимі онлайн. Тому інтернет для наших закладів - це потреба сьогодення, - каже директора Центру культури та дозвілля Марія Шелешко. – Ми звернулися до міської ради з проханням допомогти нам під'єднати до мережі наші заклади культури і цьогоріч тринадцять структурних підрозділів вже отримали інтернет. На наступний рік запланували під'єднати до інтернету й інші структурні підрозділи нашого Центру.

«Директор Уладівського СБК та діти, від усієї душі дякують КЗ Центру культури та дозвілля Калинівської міської ради, за надану допомогу та проведений інтернет у Будинок культури. Спасибі, що відгукнулися на наше прохання. Дякуємо, що не залишили нас наодинці з нашою проблемою», - так відреагували на підключення інтернету в Уладівському. Пост-подяку опублікувала на своїй сторінці у соцмережах керівниця Уладівського сільського будинку культури Алла Глухман. У цьому закладі культури інтернет під'єднали нещодавно.

-Раніше доводилося бігати по селу, шукати інтернет, щоб виставити свою роботу, чи підготуватися до роботи гуртка, - каже Алла Глухман. – А тепер ми маємо можливість працювати у будинку культури. Разом з дітьми готуємо до всіх свят онлайн-заходи, тепер можемо знайти необхідний сценарій, фонограму. Робота стала ефективнішою та цікавішою. І школярам відтепер цікаво приходити у наш будинок культури.

Два місяці тому під’єднали до інтернету й будинок культури у Новій Греблі.

-Раніше інтернет на телефоні був кращим, а зараз він дуже поганий, працювати з ним неможливо. Тому ми дуже зраділи, коли нам під'єднали інтернет, - розповідає завідувачка будинком культури у Новій Греблі Валентина Карась. – Дуже багато заходів проводимо онлайн. Маємо багато переглядів, а тепер працювати нам стало набагато легше і цікавіше.

Перехід під час карантину на роботу в режимі онлайн має і свої переваги, адже тепер з роботою закладів культури мають можливість ознайомитися жителі усієї громади. Проте працівники культури вірять, що карантин закінчиться й глядацькі зали заповнять глядачі, для яких звучатиме жива пісня та художнє слово.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних