Пошук

У Чернятині побудували нову дорогу

Дата: 29.11.2021 12:50
Кількість переглядів: 1610

Фото без описуНову дорогу, протяжність якої один кілометр двісті метрів, завершили будувати у Чернятині.

-Це центральна дорога нашого села, - каже виконувач обов’язки старости Чернятинського старостинського округу Олександр Злотнік. – Це не тільки дорога, по якій щодня діти йдуть до школи, дорослі – на роботу, а й автошлях, по якому добираються рейсовими автобусами та своїм автотранспортом до своїх сіл наші сусіди. Вони також відчують переваги нової асфальтної дороги, на відміну від того, що було раніше. Працівники дорожніх служб працювали не покладаючи рук, навіть у вихідні. Будівництво дороги завершили у неділю, тому ми всі тільки почали її випробовувати та радіти з того, що відтепер ми маємо нову дорогу.

Нову дорогу побудували по вулиці Молодіжній. Раніше тут відремонтували аварійний міст, побудували сто п’ятдесят метрів бар’єрної огорожі на аварійній ділянці дороги. Тепер рухатися новозбудованою дорогою буде зручно та безпечно.

У неділю, 28 листопада, під час поїздки до Чернятина, Калинівський міський голова Василь Поліщук зазначив, що приємно бачити як змінюються населені пункти громади. Завдяки домовленості зі службою автомобільних доріг, при співфінансуванні, вдалося побудувати цей відрізок дороги, а на наступний будівництво дороги у Чернятині продовжиться.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь