Пошук

«Після хвороби я змінила життєві цінності»: Як змінилось життя тренерки з волейболу Лариси Дуніної після коронавірусу

Дата: 24.11.2021 08:46
Кількість переглядів: 1533

Фото без описуЛариса Дуніна – відома не лише на Калинівщині, а й за її межами, тренер-викладачка дитячої юнацької спортивної школи «Авангард», яка виховала не одне покоління талановитих волейболісток. Але здоровий спосіб життя, спортивний гарт та обережність не допомогли і їй уникнути захворювання. На початку березня тренерка захворіла на COVID-19. Перехворіла без госпіталізації, на амбулаторному лікуванні, але й досі про хворобу згадує з острахом.

-Ми були на змаганнях у Хмельницькому, я там промерзла, відчула слабкість, а потім піднялась температура. Спочатку подумала, що це звичайна простуда, симптоми були такі ж, але через кілька днів мені стало зовсім зле. Зробила обстеження, яке підтвердило, що у мене коронавірус і пневмонія, - розповідає Лариса Дуніна. – Лікувалась у своєї лікарки Олени Побойні. Щодня чоловік возив мене на процедури – уколи, крапельниці. Сатурація у мене була нормальна, я не задихалася, але почувалася дуже зле, була дуже слабкою. Як не дивно, у мене не зникло відчуття смаку, але він повністю змінився. Наприклад, згущене молоко для мене було солоним.

Два тижні спортсменка боролася із важкою недугою. А коли, здавалося, хвороба відступила, почалися інші проблеми. Нагадала про себе давня травма коліна, яке в один день набрякло, появилися проблеми з кишківником та тиском.

-Я дуже довго відходила і до цього часу ще відходжу після хвороби. Тому я усім раджу одне – бережіться. Уникайте скупчення людей, дотримуйтеся протиепідемічних вимог, часто мийте руки, не ризикуйте своїм здоров'ям і життям, - продовжує Лариса Дуніна. – Я і мої рідні вакцинувалися і раджу це зробити усім. Не варто ризикувати. Коронавірус – це не жарти. У нас багато знайомих перехворіло на цю хворобу, на жаль, багато знайомих померло. Після хвороби я змінила життєві цінності, усвідомила, що життя швидкоплинне, одна мить і воно може обірватися. Бережіть себе і своїх рідних, будьте обачними та мудрими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь