Пошук

«Після хвороби я змінила життєві цінності»: Як змінилось життя тренерки з волейболу Лариси Дуніної після коронавірусу

Дата: 24.11.2021 08:46
Кількість переглядів: 1582

Фото без описуЛариса Дуніна – відома не лише на Калинівщині, а й за її межами, тренер-викладачка дитячої юнацької спортивної школи «Авангард», яка виховала не одне покоління талановитих волейболісток. Але здоровий спосіб життя, спортивний гарт та обережність не допомогли і їй уникнути захворювання. На початку березня тренерка захворіла на COVID-19. Перехворіла без госпіталізації, на амбулаторному лікуванні, але й досі про хворобу згадує з острахом.

-Ми були на змаганнях у Хмельницькому, я там промерзла, відчула слабкість, а потім піднялась температура. Спочатку подумала, що це звичайна простуда, симптоми були такі ж, але через кілька днів мені стало зовсім зле. Зробила обстеження, яке підтвердило, що у мене коронавірус і пневмонія, - розповідає Лариса Дуніна. – Лікувалась у своєї лікарки Олени Побойні. Щодня чоловік возив мене на процедури – уколи, крапельниці. Сатурація у мене була нормальна, я не задихалася, але почувалася дуже зле, була дуже слабкою. Як не дивно, у мене не зникло відчуття смаку, але він повністю змінився. Наприклад, згущене молоко для мене було солоним.

Два тижні спортсменка боролася із важкою недугою. А коли, здавалося, хвороба відступила, почалися інші проблеми. Нагадала про себе давня травма коліна, яке в один день набрякло, появилися проблеми з кишківником та тиском.

-Я дуже довго відходила і до цього часу ще відходжу після хвороби. Тому я усім раджу одне – бережіться. Уникайте скупчення людей, дотримуйтеся протиепідемічних вимог, часто мийте руки, не ризикуйте своїм здоров'ям і життям, - продовжує Лариса Дуніна. – Я і мої рідні вакцинувалися і раджу це зробити усім. Не варто ризикувати. Коронавірус – це не жарти. У нас багато знайомих перехворіло на цю хворобу, на жаль, багато знайомих померло. Після хвороби я змінила життєві цінності, усвідомила, що життя швидкоплинне, одна мить і воно може обірватися. Бережіть себе і своїх рідних, будьте обачними та мудрими.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних