Пошук

З введенням на Вінниччині «червоної» зони навчальні та дошкільні заклади Калинівської громади продовжать роботу у звичному режимі

Дата: 17.11.2021 11:30
Кількість переглядів: 3303

Фото без опису17 листопада відбулося засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Калинівської міської ради. Основним питанням, яке розглянули на засіданні комісії,  перехід 18 листопада Калинівської територіальної громади у «червону» зону.

-Ми бачимо різке збільшення кількості хворих. Лікарня переповнена, маємо проблему з постачанням кисню для хворих. Тому мешканці громади мають відповідальніше ставитись до свого здоров’я та здоров’я навколишніх, - звернувся до членів комісії Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Маємо приклад по Павлівці. Після одного масового заходу у п'ятнадцятьох його учасників позитивні тести на ковід. Одних хворих довелося госпіталізувати, інші отримують лікування в домашніх умовах. Тому потрібно до мінімуму обмежити масові скупчення людей, посилити дотримання протиепідемічних заходів.

За рішенням членів комісії усі установи та організації Калинівської громади із переходом у «червону» зону продовжать свою роботу, але при умові стовідсоткової вакцинації працівників, обслуговуючого персоналу, службовців та суворого дотримання протиепідемічних вимог.

Не змінять форму роботи й дошкільні та навчальні заклади Калинівщини. Усі школи та дитячі садки працюватимуть у звичному режимі з посиленим дотриманням протиепідемічних вимог та при умові стовідсоткової вакцинації педагогічних та технічних працівників.

-Ми ще з восьмого листопада відсторонили від роботи усіх невакцинованих працівників, - каже очільниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман. – У двадцяти п'ятьох закладах загальної середньої освіти відсторонили від роботи двадцять трьох осіб – семеро педагогічних та шістнадцять технічних працівників. У вісімнадцятьох дошкільних закладах відсторонили від роботи вісьмох – чотири педагогічних та чотири технічних працівників. Щоранку ми проводитимемо моніторинг усіх шкільних та дошкільних закладів і лише при зростанні кількості хворих, будемо запроваджувати карантин.

За інформацією головного лікаря Калинівської центральної районної лікарні Владислава Головащенка, на ранок 17 листопада у лікарні на стаціонарному лікуванні перебувало 95 хворих, з них у 93 підтверджений коронавірус. Шістдесят хворих потребують кисневої підтримки. Шістнадцятого листопада у лікарні померло ще двоє хворих на коронавірус. Тому варто не забувати про дотримання маскового режиму  та протиепідемічних вимог.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних