Пошук

У Глинську розпочали будувати четверту чергу водогону, а у Радівці ремонтують старий водогін

Дата: 16.11.2021 16:02
Кількість переглядів: 1163

Фото без описуЧетверту чергу водогону розпочали будувати у Глинську. Два екскаватори приступили до робіт, щоб якнайшвидше викопати траншею протяжністю майже п’ять кілометрів.

Новий водогін прокладуть по шістьох вулицях села й він забезпечить водою тридцять дев’ять домогосподарств. Це остання черга водогону, який заплановано збудувати у Глинську.

Нагадаємо, що будівництво водогону у Глинську розпочали ще у 2016 році. Згідно з планом, будівництво проводилося у чотири черги. Дольова участь мешканців громади складала сім тисяч гривень з домогосподарства, ще 380 тисяч гривень виділила на будівництво водогону Калинівська районна рада. Однак усіх цих коштів вистачило лише на будівництво двох черг та придбання матеріалів для третьої черги. Прокуратура порушила справу про розкрадання коштів місцевим обслуговуючим кооперативом «Глинське джерело», а сто сорок домогосподарств залишилися без водогону.

За сприяння Калинівського міського голови питання із продовженням будівництва водогону у Глинську вирішилося. У старостинському окрузі завершили будівництво третьої черги і приступили до четвертої. Міська рада допомогла із технікою та працівниками, які виконали зварювальні та монтажні роботи. За рішенням депутатів Глинський водогін взяли на баланс міської ради, щоб допомогти громаді побудувати решту водогону.

У Радівці також вирішують проблеми із водогоном, який побудували шість років тому. За словами виконуючого обов’язки старости Радівського старостинського округу Валерія Пачевського, на частині водогону постійно відбуваються прориви, тому було прийнято рішення замінити 250 метрів водогінної труби по вулиці Сонячній. За допомогою техніки комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівки» вже почали копати траншею, щоб замінити пошкоджену трубу.

Глинський старостинський округ

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Радівський старостинський округ

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь