Пошук

Студенти Калинівського технологічного коледжу – володарі гран-прі та призери двох театральних онлайн-конкурсів

Дата: 15.11.2021 15:59
Кількість переглядів: 1073

Фото без описуВересень видався врожайним для учасників театральної студії «Діалог» Калинівського технологічного коледжу. Впродовд одного місяця юні артисти стали володарями гран-прі на онлайн-фестивалі «Дотик серця» м.Дніпро та посіли друге місце на Міжнародному фестивалі естрадного мистецтва «Авангард» м.Харків.

-Взагалі-то я не прихильниця онлайн-конкурсів. Хочеться живих емоцій, споглядати реакцію глядача, журі, але епідемія коронавірусу внесла корективи у наше життя, - розповідає керівниця театральної студії «Діалог» Калинівського технологічного коледжу Світлана Матвійчук.- Ми не лише не можемо поїхати на конкурс в інше місто, а й виступити у Калинівці. Тому доводиться задовольнятися тим, що маємо. Нам запропонували взяти участь в онлайн-конкурсах, ми спробували і наша спроба була успішною.

На конкурси калинівчани надіслали відео з прем’єри їхньої першої вистави «Руда п’єса» і в обох випадках журі високо оцінило гру калинівських юних артистів. «Дуже вдало розкрито тему, яка наболіла сьогодні. Актори правдоподібно відіграли свої ролі, емоційною грою повністю полинули у свої образи»: так оцінило роботу колективу журі конкурсу.

-В онлайн конкурсі «Авангард» разом із нами свої відео на конкурс подавали училища культури та мистецтв, школи мистецтв. І дуже приємно, що журі високо оцінило нашу гру і ми вибороли срібло, - продовжує Світлана Матвійчук. – Перемога надихає, ми очікуємо на результати ще одного фестивалю-конкурсу «Перлина України» і готуємо ще дві нові п’єси. Дебют однієї запланували на грудень, а другої – на весну. Окрім цього, наш колектив зростає, маємо вже п'ятнадцять учасників. Охочих спробувати свої сили у театральному мистецтві прибуває.

Театральна студія «Діалог» існує у Калинівському технологічному коледжі менш як рік. У червні нинішнього року юні артисти із виставою «Руда п’єса» дебютувала у Тернополі й зайняла друге місце на фестивалі-конкурсі дитячих та молодіжних театральних колективів «Овації». А згодом вийшли на сцену свого навчального закладу та презентували виставу калинівським глядачам. Старт юних артистів був вдалим і, сподіваємося, що після епідемії коронавірусу більше глядачів зможуть ознайомитися із творчості учасників театральної студії «Діалог».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь