Пошук

Відбулась 15 позачергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 12.11.2021 13:29
Кількість переглядів: 1019

Фото без опису12 листопада відбулося засідання 15 позачергової сесії Калинівської міської ради 8 скликання. Єдиним питанням, яке розглянули депутатами, було Про внесення змін до бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік.

У зв’язку із виділеними з державного бюджету коштів  у сумі 2 018 450,00 гривень на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров'я коштом відповідної субвенції з державного бюджету. Кошти на придбання кріогенного газифікатора (устаткування, у якому рідкий кисень переходить у газоподібний стан і по кисневій магістралі подається до ліжок стаціонару чи реанімації) отримають дев’ять медичних закладів області. В тому числі і Калинівська центральна районна лікарня.

Депутати міської ради виділили кошти іншої Субвенція з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров'я коштом відповідної субвенції з державного бюджету. Так 1 900 000,00 гривень депутати спрямували Калинівській ЦРЛ на придбання кріогенного газифікатора, 118450 гривень - на придбання експрес-тестів для визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 та наборів для відбору біологічного матеріалу методом полімеразної ланцюгової реакції, 99 940,00 грн на виконання заходів програми "Майбутнє Калинівщини в збереженні здоров’я громадян" на 2021-2025 роки в Калинівській міській територіальній громаді( на придбання кисню, доставку та накачування кисню в балони).

Рішення 15 позачергової сесії Калинівської міської ради 8 скликання будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь