Пошук

Що варто знати калинівчанам, які отримують пільги у безготівковій формі

Дата: 05.11.2021 09:00
Кількість переглядів: 798

Фото без описуЗа інформацією управління соціального захисту та охорони здоров’я Калинівської міської ради, мешканці Калинівської громади, які отримують пільги у безготівковій формі і які споживали комунальні послуги економно протягом всього опалюваного сезону, по його завершенні можуть отримати готівкою фінальний залишок коштів.

-Щомісяця, коли ви споживаєте комунальні послуги на суму меншу, ніж розмір пільги, у вас формується позитивний залишок. Цей невикористаний залишок за пільгою зберігається в Ощадбанку для покриття спожитих комунальних послуг у наступному місяці, - розповідає начальниця управління соціального захисту та охорони здоров'я Калинівської міської ради Оксана Якименко. – У такому випадку Ощадбанк надсилає СМС–повідомлення про суму заощаджених коштів за пільгами. Пільговикам, які ще не отримали зекономлені за опалювальний період пільги, необхідно терміново звернутись у найближче відділення Ощадбанку, щоб відкрити рахунок і отримати кошти. При собі мати паспорт і код. Якщо у вас є рахунок в Ощадбанку, то ці кошти автоматично зарахують на нього.

Залишки коштів за якими не  звернуться пільговики щодо їх виплати, 20 грудня 2021 року припиняють обліковуватись Ощадбанком  та повертаються на рахунок Мінсоцполітики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь