Пошук

Відбулася 14 позачергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 04.11.2021 10:54
Кількість переглядів: 2220

Фото без опису3 листопада відбулося засідання 14 позачергової сесії Калинівської міської ради 8 скликання.
Одним із 27 питань, які розглянули депутатами, було Про внесення змін до бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік.

-Ми змушені зібрати позачергову сесію через нагальні бюджетні питання, які потрібно вирішувати якнайшвидше, - зазначив перед початком сесії Калинівський міський голова Василь Поліщук.

У ході засідання депутати виділили кошти на ремонт сміттєсортувальної лінії у сумі 200 тис.грн, на фінансову підтримку КП «Калинівкаводоканал - 200 тис.грн, на поповнення резервного фонду бюджету – 200 тис.грн, на продукти харчування для шкіл та садочків громади, енергоносії, підвіз дітей до закладів освіти - 977 тис.грн, на придбання ноутбуків для шкіл - 523 тис.грн, на відрядження команди ДЮСШ «Авангард» на змагання з хокею на траві у Хорватію – 39 тис.грн, капітальний ремонт дорожнього покриття по вулицях Ліпського та Шевченка в Малих Кутищах, по вулиці Молодіжній в Радівці, по вулиці Слобода в Дружелюбівці,  проїжджої частини від вулиці Данила Нечая до 2 провулку Механізаторів в Калинівці - 2,2 млн.грн, на пільгові рецепти громадянам - 250 тис.грн, на придбання технічних засобів для інвалідів (памперси) - 49 тис.грн, на придбання пального для перевезення біоматеріалу для ПЛР тестів з населених пунктів громади - 45 тис.грн, на придбання експрес ПЛР тестів - 25 тис.грн, на пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспорті - 55 тис.грн, на виплату матеріальних допомог громадянам - 150 тис.грн, на поточний ремонт вуличного освітлення в Дружелюбівці, Заливанщині, Черепашинцях, Павлівці, Сальнику, М.Кутищах - 272,4 тис.грн. та ін.

Рішення 14 позачергової сесії Калинівської міської ради 8 скликання будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних