Пошук

Відбулося спільне засідання двох комісій Калинівської міської ради

Дата: 27.10.2021 15:37
Кількість переглядів: 1087

Фото без опису27 жовтня відбулося спільне засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету та управління комунальним майном та постійної комісії з питань благоустрою, житлово-комунального господарства, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища Калинівської міської ради. Єдине питання, яке розглянули члени комісій – звернення комунального підприємства «Калинівкаводоканал» щодо намірів змінити тарифи на послуги централізованого водопостачання та водовідведення для населення, бюджетних установ та інших споживачів.

У своєму зверненні комунальне підприємство зазначає, що діючі тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються КП “Калинівкаводоканал” були розроблені у 2019 році. Тому причиною перегляду тарифів є неодноразове зростання цін на складові собівартості: електроенергію, реагенти для очищення води, а також мінімальна заробітна плата, паливно-мастильні матеріали, зміни Податкового кодексу в частині рентної плати за спецводокористування та інші податки.

Через невідповідність тарифів нині підприємство має заборгованість більше одного мільйона гривень за спожиту електроенергію та може припинити свою діяльність.

Члени комісій попередньо розглянули звернення комунального підприємства «Калинівкаводоканал» та прийняли рішення винести на обговорення громадськості запропоновані зміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь