Пошук

За два тижні у Калинівській громаді вакцинувалися від COVID-19 тисяча вісімсот тридцять шість осіб

Дата: 27.10.2021 14:02
Кількість переглядів: 1358

Фото без описуЗа інформацією відповідальної за щеплення медичної сестри Центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяни Жовніренко, за останні два тижні у Калинівській громаді вакцинувалися від коронавірусної хвороби 1836 осіб. Кількість охочих зробити щеплення значно зросла. 25 жовтня у громаді вакцинували 268 осіб, 26 жовтня – 350. 

-Збільшилась кількість вакцинованих і в Центрі масової вакцинації, який діє у Центрі культури і дозвілля. Якщо раніше тут вакцинували в день найбільше вісім осіб, то нині маємо сорок чотири, п’ятдесят п’ять, а за вихідні мали рекордні сто щеплень, - продовжує Тетяна Жовніренко. - Ми рекомендуємо мешканцям громади вакцинуватися саме у Центрі масової вакцинації, адже зараз багато хворих приходить у лікарню на консультацію до лікарів і щоб унеможливити контакт із ними, краще вакцинуватися за межами лікарні. Там також працюють лікарі, які проводять попереднє обстеження. Щеплення проводиться без попереднього запису.

Якщо хтось виявив бажання вакцинуватися вакциною Pfizer/BioNTech, потрібно звернутися в реєстратуру амбулаторії за номером телефона 0674359303 або ж 2-16-86 та записатися у чергу на вакцинацію. Також при потребі медпрацівники виїжджають на підприємства та  установи.

Кількість хворих на коронавірус зростає з кожним днем. За даними Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України, за минулу добу в Україні зафіксовано 22 574 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19, 692 хворих померло, у Вінницькій області зареєстровано 579 підтверджених випадків захворювання.

З 30 жовтня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запроваджує "червоний" рівень епіднебезпеки на території ще семи областей України - Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської. На 27 жовтня в "червоній" зоні перебувають Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Херсонська області. Вінницька область перебуває у жовтій зоні.

Зростає кількість хворих і в Калинівській громаді. За інформацією лікаря-епідеміолога ВСП Калинівського відділу ДУ Вінницького обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України Марії Чернеги, за минулу добу на Калинівщині зареєстрували 63 нових підтверджених випадки коронавірусу, за останній тиждень захворіло 166 осіб.

Як повідомив головний лікар Калинівської ЦРЛ Владислав Головащенко, на ранок 27 жовтня у Калинівській центральній лікарні перебувають на лікуванні 66 хворих на COVID-19, в тому числі 24 хворих з інших територіальних громад. П'ятеро хворих у важкому стані перебувають у реанімаційному відділенні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних