Пошук

Опорна школа у Корделівці отримає нового шкільного автобуса

Дата: 27.10.2021 12:30
Кількість переглядів: 1751

Фото без опису В автопаркові відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради поповнення – новий шкільний автобус. Його придбали за кошти державного бюджету при співфінансуванні Калинівської міської ради.

-Автобус розрахований на тридцять чотири місця, він оснащений підіймачем для інвалідних візочків, - розповідає начальниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман. – Новий автобус буде перевозити учнів опорного навчального закладу у Корделівці. Там навчається один учень з особливими потребами. А автобус, який раніше був закріплений за цією школою, передаємо у Сальник.

Новий шкільний автобус не єдина позитивна зміна, яка відбулася у Корделівській загальноосвітній школі. У навчальному закладі продовжується капітальний ремонт даху, озеленення території, розпочали ремонт класу біології, на базі якого реалізовується проєкт «Спроможна школа для кращих результатів». Для облаштування сучасного класу біології вже придбали інтерактивну дошку, мультимедійного проєктора, принтера, продовжується процедура закупівлі планшетів.

-Ми намагаємося створити належні умови для навчання учнів у всіх школах громади. Особлива увага опорним навчальним закладам, до яких довозитимуть учнів з різних населених пунктів, - зазначає Калинівський міський голова Василь Поліщук. – На наступний рік ми подаватимемо заявку ще на три шкільні автобуси, щоб забезпечити транспортом усі навчальні заклади громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь