Пошук

Калинівський міський голова зустрівся із повноважними представниками Туреччини та кримських татар

Дата: 26.10.2021 15:51
Кількість переглядів: 1664

Фото без описуУ вівторок, 26 жовтня, з офіційним візитом до Калинівки завітали Повноважний посол Турецької Республіки в Україні Ягмур Ахмет Гульдере, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, голова благодійного фонду «Фонд національного добробуту Криму» Ленур Мамбетов, координатор проєкту міжнародної допомоги «Проєкту надання підтримки у сферах охорони здоров’я та соціальних послуг» Джунейта Есмера. В рамках візиту гості зустрілися із Калинівським міським головою та підписали акт виконаних робіт по завершенню ремонту гуртожитку, в якому проживають переселенці з тимчасово окупованого Криму, у Новій Греблі.

Нагадаємо, що 17 червня Калинівський міський голова підписав угоду про співпрацю із Турецьким Агентством зі співробітництва та координації ТІКА.

Дана угода про співпрацю реалізовувалася в рамках проєкту міжнародної допомоги «Проєкт надання підтримки у сферах охорони здоров’я та соціальних послуг». Працівники підрядної фірми зробили капітальний ремонт даху гуртожитку, замінили систему каналізації, провели внутрішній ремонт приміщення.

Як зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук, Калинівська міська рада не стоїть осторонь проблем кримських татар, які мешкають у Новій Греблі. На даний час вирішується питання про надання в оренду кримським татарам водойм для вирощування риби.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь