Пошук

У Сальнику побудували майже два кілометри нової асфальтованої дороги

Дата: 19.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 1668

Фото без описуОдин кілометр дев’ятсот сімдесят метрів нової асфальтованої дороги побудували у Сальнику по вулиці Миру. Будівництво центральної дороги, яка з’єднує Сальник та Лісову Лисіївку, відбувалося за кошти служби місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області та міської ради.

-Це дуже важлива подія для Сальника, - каже виконуюча обов'язки старости Сальницького старостинського округу Катерина Шишман. – По цій дорозі люди добираються до Лісової Лисіївки, дачного масиву, на відпочинок до озера чи в ліс. І було дуже багато нарікань, що їхати чи йти по бруківці дуже важко. Проїдешся у «бусику» по такій дорозі й після цього більше нічого не хочеться. Тому ми вдячні міській владі, а особливо міському голові Василеві Поліщуку, які допомогли нам у розв'язанні нашої проблеми. Тепер ми маємо нову дорогу шириною у шість метрів з двошаровим покриттям асфальту, по якій зручно та приємно йти чи їхати.

Майже два кілометри дороги працівники автомобільних служб побудували менше, ніж за тиждень.

-Хлопці молодці, не сачкували, - ділиться враженнями місцева жителька Любов. – Працювали і у свято, і у вихідні. Нам на кожні вибори обіцяли побудувати у селі нові дороги, але після виборів забували про свої обіцянки. Цю дорогу побудували ще тридцять років тому. Мій зять жартує, що щоразу як приїздить у Сальник йому потрібно машину здавати на станцію технічного обслуговування. А тепер ми маємо ідеальну дорогу.

Дорога по вулиці Миру - це друга дорога, яку цьогоріч побудували у Сальнику. У вересні завершили будівництво дороги по вулиці Сонячній.

Будівництво нової дороги закінчилося днями, тому мешканці громади тільки почали її випробовувати, але свого задоволення не приховують. Тішиться новій дорозі й виконуюча обов’язки старости Катерина Шишман.

-Спочатку було заплановано будівництво частини дороги, - каже Катерина Шишман. – Але ми звернулися до місцевих підприємців з проханням долучитися до доброї справи, допомогти нам. І вони відгукнулися, допомогли вивезти близько двох тонн суміші для покриття бруківки, завдяки їхній допомозі нам вдалося збільшити протяжність нової дороги. Щира вдячність нашим підприємцям – Миколі Васківнюку, В'ячеславу Тизуню, Олексію Тертусу, Вадиму Лісовому, Віктору Мудраку, Олександру та Денису Золіним, які надали допомогу, а також усім місцевим жителям, які готували смачні обіди для працівників та допомагали у будівництві.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних