Пошук

У Сальнику побудували майже два кілометри нової асфальтованої дороги

Дата: 19.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 1611

Один кілометр дев’ятсот сімдесят метрів нової асфальтованої дороги побудували у Сальнику по вулиці Миру. Будівництво центральної дороги, яка з’єднує Сальник та Лісову Лисіївку, відбувалося за кошти служби місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області та міської ради.

-Це дуже важлива подія для Сальника, - каже виконуюча обов'язки старости Сальницького старостинського округу Катерина Шишман. – По цій дорозі люди добираються до Лісової Лисіївки, дачного масиву, на відпочинок до озера чи в ліс. І було дуже багато нарікань, що їхати чи йти по бруківці дуже важко. Проїдешся у «бусику» по такій дорозі й після цього більше нічого не хочеться. Тому ми вдячні міській владі, а особливо міському голові Василеві Поліщуку, які допомогли нам у розв'язанні нашої проблеми. Тепер ми маємо нову дорогу шириною у шість метрів з двошаровим покриттям асфальту, по якій зручно та приємно йти чи їхати.

Майже два кілометри дороги працівники автомобільних служб побудували менше, ніж за тиждень.

-Хлопці молодці, не сачкували, - ділиться враженнями місцева жителька Любов. – Працювали і у свято, і у вихідні. Нам на кожні вибори обіцяли побудувати у селі нові дороги, але після виборів забували про свої обіцянки. Цю дорогу побудували ще тридцять років тому. Мій зять жартує, що щоразу як приїздить у Сальник йому потрібно машину здавати на станцію технічного обслуговування. А тепер ми маємо ідеальну дорогу.

Дорога по вулиці Миру - це друга дорога, яку цьогоріч побудували у Сальнику. У вересні завершили будівництво дороги по вулиці Сонячній.

Будівництво нової дороги закінчилося днями, тому мешканці громади тільки почали її випробовувати, але свого задоволення не приховують. Тішиться новій дорозі й виконуюча обов’язки старости Катерина Шишман.

-Спочатку було заплановано будівництво частини дороги, - каже Катерина Шишман. – Але ми звернулися до місцевих підприємців з проханням долучитися до доброї справи, допомогти нам. І вони відгукнулися, допомогли вивезти близько двох тонн суміші для покриття бруківки, завдяки їхній допомозі нам вдалося збільшити протяжність нової дороги. Щира вдячність нашим підприємцям – Миколі Васківнюку, В'ячеславу Тизуню, Олексію Тертусу, Вадиму Лісовому, Віктору Мудраку, Олександру та Денису Золіним, які надали допомогу, а також усім місцевим жителям, які готували смачні обіди для працівників та допомагали у будівництві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь