Пошук

Калинівська міська рада придбала нового сміттєвоза для громади

Дата: 18.10.2021 15:12
Кількість переглядів: 1039

Фото без описуЗавершилась процедура купівлі нового сміттєвоза для потреб Калинівської територіальної громади. Днями автомобіль вже доставили у Калинівку і після реєстрації нова техніка приступить до роботи.

-До цього часу у нас було лише три одиниці техніки, яку використовували для вивезення твердих побутових відходів, - каже керуючий  комунального підприємства «Управляюча компанія «Житловик» Віталій Шатов. – Найстаріший автомобіль – ГАЗ 53, придбали ще у 1985 році. Автомобіль давно відпрацював свій ресурс. Найновіший автомобіль – МАЗ, 2003 року випуску. Міська рада придбала його вже бувшим у вжитку. Автомобіль списали у комунальному підприємстві Овідіополя і він зібраний з трьох частин. Більшість деталей нетипові і їх важко замінити. Тому новий автомобіль значно покращить якість надання послуг з вивезення твердих побутових відходів.

Об'єм кузова нового автомобіля МАЗ – 10 м3. Автомобіль з укороченим кузовом, що дозволить вивозити сміття не лише від багатоповерхових будинків, а й з приватного сектора.

-Ми розуміємо, що тієї техніки, яка нині є на балансі комунальних підприємств громади, замало, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Тому подали заявку на закупівлю коштом екологічного фонду та при співфінансуванні міської ради ще двох сміттєвозів та двох тракторів. Адже нам необхідно розв'язувати питання вивезення сміття не лише у Калинівці, а у всіх старостинських округах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних