Пошук

Калинівська міська рада придбала нового сміттєвоза для громади

Дата: 18.10.2021 15:12
Кількість переглядів: 1018

Фото без описуЗавершилась процедура купівлі нового сміттєвоза для потреб Калинівської територіальної громади. Днями автомобіль вже доставили у Калинівку і після реєстрації нова техніка приступить до роботи.

-До цього часу у нас було лише три одиниці техніки, яку використовували для вивезення твердих побутових відходів, - каже керуючий  комунального підприємства «Управляюча компанія «Житловик» Віталій Шатов. – Найстаріший автомобіль – ГАЗ 53, придбали ще у 1985 році. Автомобіль давно відпрацював свій ресурс. Найновіший автомобіль – МАЗ, 2003 року випуску. Міська рада придбала його вже бувшим у вжитку. Автомобіль списали у комунальному підприємстві Овідіополя і він зібраний з трьох частин. Більшість деталей нетипові і їх важко замінити. Тому новий автомобіль значно покращить якість надання послуг з вивезення твердих побутових відходів.

Об'єм кузова нового автомобіля МАЗ – 10 м3. Автомобіль з укороченим кузовом, що дозволить вивозити сміття не лише від багатоповерхових будинків, а й з приватного сектора.

-Ми розуміємо, що тієї техніки, яка нині є на балансі комунальних підприємств громади, замало, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. - Тому подали заявку на закупівлю коштом екологічного фонду та при співфінансуванні міської ради ще двох сміттєвозів та двох тракторів. Адже нам необхідно розв'язувати питання вивезення сміття не лише у Калинівці, а у всіх старостинських округах громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь