Пошук

У Сальнику відкрили новий дитячий майданчик

Дата: 16.10.2021 17:33
Кількість переглядів: 989

Фото без опису

14 жовтня для мешканців Сальника багате на свята. Це і храмове свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України, День козацтва та ще й День села. Справжнім подарунком на свята стало відкриття дитячого ігрового майданчика. 

Основну частку витрат з облаштування дитячого майданчика та закупівлі тренажерів взяла на себе Калинівська міська рада  та ПАТ «Зернопродукт МХП» в особі Олександра Дудника. За кошти, виділені місцевими підприємцями, -  Васківнюк М.В. «Калинівська сільгосптехніка», Тизунь В.П. «Моноліт», Лісовий В.Г. та  Мудрак В.А. ФГ «Лемешівка Агро плюс» закупили спортивні елементи та встановили паркан навколо майданчика. Також долучились до благоустрою території брати Юрій та Ігор Шишмани  і приватний підприємець Вовк В.Г. , які привезли пісок, поставили лавку та кам’яні урни.

-Завдячуючи  ДП «Калинівський райагроліс» ми створили  зелену зону,  а працівники комунального підприємства "Багоустрій міста КАлинівка" допомогли нам упорядкувати територію майданчика, – каже в.о. старости Сальницького старостинського округу Катерина Шишман. - Перед парканом вже висадили червоні  барбариси, а по периметру - колоновидні і кулеподібні туї та козацькі ялівці. Також хочу виокремити компанію ТОВ «Триглав», яка не лише виготовила та встановлювала ігрове обладнання, а й подарувала нам ігровий елемент – «грибочки», а для старших діток -  вуличний тренажер.

Майданчик розділили на дві зони. Перша має назву «Зайка»,  розрахована для діток до 5 рочків. З іншого боку  - комплекс «Радість», який призначений для діток старших  5 років. Такий метод використано для того, щоб розділити дітей на групи за віковими критеріями , що допоможе уникнути травмування.

Під час святкувань діти залюбки випробовували нові атракціони: гірки, карусель, гойдалки. До того ж кожен із них отримав солодкі подарунки  від місцевих підприємців (Шишман Юрій, Стрелюк Тетяна, Рижук Ольга, Міняйло Богдан).  

-Від імені всіх жителів хочеться висловити подяку Калинівському міському голові Василю Поліщуку та всім підприємцям, які допомогли фінансово в реалізації моєї задумки, – каже Катерина Шишман. - Ми   вдячні за турботу та піклування про сьогодення й майбутнє зростаючого покоління. Від себе особисто хочу подякувати односельчанам, які кожного дня допомагали фізично. Ваша праця однозначно рівносильна фінансовій підтримці.

За словами очільниці старостинського округу  роботи на майданчику ще вдосталь. В планах   облаштувати  живий куточок, поставити кормушки для птахів та білочок, ну і продовжити наповнення дитячого майданчика тренажерами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних