Пошук

Завершили будівництво нової дороги у ще одному старостинському окрузі Калинівської громади

Дата: 12.10.2021 16:25
Кількість переглядів: 1488

Фото без опису

Асфальтове покриття замість старої бруківки слугуватиме мешканцям Дружненського старостинського округу. 
Один кілометр п’ятсот метрів центральної  дороги , яка пролягає через все село,  капітально відремонтувало ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області» за кошти державного бюджету та співфінансування Калинівської міської ради.

-Неабияку  фінансову підтримку надали також  місцеві орендарі. – зазначає  виконуюча обов’язки старости Дружненського старостинського округу Наталя Дудник. –  Це близько 2000 тон відсіву, транспорт та паливо від ТОВ «Грандлітойл» в особі  Мадей Надії Вікторівни та Літвінчука Віктора Анатолійович, а також від ТОВ «ТАС Агро Захід» і Фонду Сергія Тігіпка на чолі з Новохацьким Володимиром Петровичем та депутат Калинівської міської ради Станіслав Андрійчук. Від щирого серця хочу подякувати всім за сприяння, фінансову та матеріальну допомогу у даній справі та сподіваюсь на подальшу співпрацю. 

Як зазначила Наталя Дудник, для цілковитої безпеки залишився маленький відрізок центральної дороги, протяжністю в  400  метрів, який потребує ремонту.  Ну і звичайно сумління наших громадян, адже як показує практика, при хорошій дорозі швидкість транспорту значно збільшується.

-В першу чергу ми маємо подбати про безпеку наших жителів, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук, - а вже потім про комфорт.  Відтак,  нещодавно у Дружному ми  облаштували  2 кілометри 650 метрів освітлення вулично-дорожньої мережі, в тому числі і на відрізку центральної дороги, який сьогодні завершили асфальтувати. 

За словами міського голови Василя Поліщука, роботи у старостинському окрузі на цьому не завершаться.  Незабаром комунальники мають облаштувати бар’єрне огородження на небезпечній ділянці цієї дороги,  яка неодноразово ставала для мешканців громади місцем дорожньо-транспортних пригод.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь