Пошук

Продовжуються роботи з упорядкування території села у Дружелюбівці

Дата: 02.10.2021 15:10
Кількість переглядів: 496

Фото без опису

Щоденні завдання і турботи є у кожному окрузі, з них і складається життя.

Особливу ж цінність має той результат праці, до якого є велике прагнення та докладається багато зусиль,  - зауважує виконуюча обов’язки старости села Дружелюбівки Ольга Яремчук.

З таким відповідальним підходом до роботи селяни мають надію на вирішення багатьох питань, а тому завжди радо підтримують очільницю старостинського округу та допомагають реалізовувати всі її задуми.

- У грудні минулого року жителі села розчистили територію біля Саджавки, чим покращили свій рівень комфорту, - каже Ольга Володимирівна, - а вже цього року до комфорту додасться ще й безпека, завдяки проведеному освітленню вулиці.  Днями було проведено санітарну обрізку та видалення сухих аварійних дерев та гілля біля школи та адмінбудівлі. Тим  самим ми не лише запобігли нещасним випадкам, а й  заготовили дрова для опалення приміщення школи та дитячого садочку. Завдяки коштам, які виділила міська рада та благодійники, актив громади поступово замінить паркан навколо шкільного подвір’я.  Роботи вдосталь і у будівельників: одна ремонтна бригада активно займається реконструкцією фасаду будинку культури,а інша виконує роботи з проведення водопостачання до адмінбудівлі.  

Планів у старости ще вдосталь, однак односельцям  нічого не обіцяє.   Та і пророблену роботу вважає спільним досягненням громади, а не своїм особистим. 

У одному з дописів на сторінці Дружелюбівської громади в.о. старости Ольга Яремчук висловила подяку  Калинівському міському голові  Василю Поліщуку за сприяння та підтримку у всіх справах, за комфорті умови та розуміння проблеми громади, Олегу Трембіцькому за виконання робіт, директору КП Благоустрій Михайлу Долюку за надану техніку, директору ПОСП "Дружелюбівське" Тупчієнку М.В. за техніку, пальне та ініціативу проведення освітлення до вул. Польова,  а також усім, хто не шкодуючи свого часу, фізичних сил і душевного пориву долучається до суспільно-корисних справ на благо громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь