Пошук

Відбулася 12 позачергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 22.09.2021 15:10
Кількість переглядів: 1473

22 вересня відбулося засідання 12 позачергової сесії Калинівської міської ради 8 скликання. Одне із питань, яке розглянули депутати -   Про внесення змін до бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік. 

-Ми сьогодні зібралися на позачергову сесію у зв’язку з тим, що в комунальному підприємстві Калинівська центральна районна лікарня та в комунальних закладах освіти ЗОШ І-ІІ ступенів №4, ДНЗ №3 та ДНЗ №2 виникла потреба в заміні котлів. Крім того напередодні свята вихователя і всіх працівників дитячого садочка та Дня працівників освіти маємо спрямувати кошти на виплату щорічної грошової винагороди педагогічним працівникам (у розмірі 100 % посадового окладу) та не педагогічним працівникам закладів освіти (у розмірі 50%). Тому сьогодні ми маємо внести зміни до бюджету громади, - зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук.

Депутати внесли зміни в обсяг доходів міського бюджету, в частині збільшення доходів спеціального фонду бюджету на суму іншої субвенції наданої обласним бюджетом на виконання проєкту «Капітальний ремонт по утепленню фасаду будівлі інфекційного відділення комунального підприємства «Калинівська центральна районна лікарня» Калинівської міської ради» у сумі  350 000,00 грн.

У ході засідання депутати виділили кошти на придбання котла твердопаливного  для Калинівської ЦРЛ у сумі 641 370,00 грн, котлів для ДНЗ №2 та ДНЗ №3 на загальну суму 60 000,00 грн, бойлера в ЗОШ І-ІІІ  ст. №1, плити в ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – гімназія, котла твердопаливного в ЗОШ І-ІІ ст. №4 м. Калинівки, лічильника газу мембранного в ЗОШ І-ІІІ ст. с. Хомутинці на загальну суму 221 660,00 грн.

Рішення 12 позачергової  сесії Калинівської міської ради 8 скликання будуть оприлюднені у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь