Пошук

У Люлинцях побудували один кілометр п’ятсот п’ятдесят метрів нової дороги

Дата: 08.09.2021 09:30
Кількість переглядів: 1974

Фото без опису

Один кілометр п’ятсот п’ятдесят метрів нової асфальтованої дороги побудували у Люлинцях. Дорога у Люлинцях - це чергова дорога обласного значення, яку працівники Вінницького облавтодору збудували за кошти державного бюджету та у співфінансуванні Калинівської міської ради та фермерського господарства «Поділля Н», яким керує депутат міської ради Олександр Носов.

-Для нашого села це велика подія, - не приховує свого захоплення виконуючий обов’язки старости Люлинецького старостинського округу Олександр Петрук. – Це центральна дорога села, по якій мешканці нашої громади дістаються до школи, будинку культури, старостинського округу, магазинів, церкви, автобусної зупинки. Мої батьки живуть на цій вулиці, то вони кажуть, що і не думали, що дочекаються, що асфальт буде під хатою. Особливо радіють діти, які вже катаються по новій дорозі на роликах.

За словами Олександра Петрука, стара дорога була побудована з бруківки ще у 1972 році. За роки експлуатації у деяких місцях утворилися вибоїни. Особливо проблемними були ділянки дороги, які проходили у місцях підвищення – на горбах.

-Бували випадки, що у негоду чи взимку шкільний чи рейсовий автобуси не могли проїхати у цих місцях, - розповідає директорка загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с.Люлинці Валентина Даровська. – Тепер цієї проблеми немає, дорогу трішки вирівняли, поклали асфальт, зробили гарні заїзди до всіх установ. Попрацювали на славу – швидко і якісно. Якість будівництва дороги постійно контролювали Калинівський міський голова Василь Поліщук, депутат міської ради Олександр Носов, наш виконуючий обов’язки старости Олександр Петрук. Ми щиро вдячні усім людям, які долучилися до будівництва дороги у нашому селі.

Задоволені новою дорогою і перевізники, які працюють на цій ділянці дороги. Володимир Мудрик має свій рейс, який проходить через Люлинці. Перевізник зазначає, що з будівництвом нової дороги працювати стало значно комфортніше.

Як зазначив Калинівський міський голова Василь Поліщук, у наступному році заплановано заасфальтувати решту центральної дороги у Люлинцях.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь