Пошук

Незвичайне свято: Першого вересня у загальноосвітніх школах в Павлівці та Котюжинцях підготували для школярів незвичайне свято

Дата: 01.09.2021 15:35
Кількість переглядів: 2065

Фото без опису

Педагогічні працівники загальноосвітніх шкіл Павлівки та Котюжинець підготували для своїх учнів незвичне свято першого дзвоника.

Окрім традиційних святкової лінійки, першого уроку у школі в Павлівці провели творчі майстер-класи. Своїми вміннями та талантом зі школярами поділилися батьки, бабусі, діти. Подвір'я школи на кілька годин перетворилося на маленьке містечко майстрів. Тут вчили розмальовувати глечики, наносити аквагрим, робити розмальовки блискітками, оригамі, горщики для квітів з цементу, проводили майстер-клас з гандболу тощо. І дорослі, і діти охоче ділилися досвідом та пізнавали нове.

Також у перший день навчання у школі облаштували цікаві фотозони, буккросинг – обмін книгами, а фіналом свята став спільний флешмоб.

У Котюжинцях також свято проходило по-новому. Всю територію закладу поділили на осередки, як в класах Нової української школи. А працівники кухні частували всіх власною свіжою випічкою та смачним прохолодним компотом з ягід та м'яти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь