Пошук

Павлівська загальноосвітня школа готова до нового навчального року

Дата: 28.08.2021 12:57
Кількість переглядів: 1506

В одному із класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Павлівка на дошці яскравими літерами викладено «1 вересня» та розписана тема уроку, який відбудеться в перший день навчання. До початку нового навчального року залишилися лічені дні і працівники навчального закладу роблять останні приготування до зустрічі зі своїми учнями.

-Школа фактично готова до нового навчального року, - каже очільниця навчального закладу Тетяна Шуманська, яка цьогоріч успішно пройшла конкурсний відбір та продовжує очолювати школу у Павлівці. – Рік був для нас наповнений різними подіями та позитивними змінами. Під час літніх канікул у нашій школі було проведено багато робіт. Наймасштабніші – це заміна даху школи та будівництво нової системи водовідведення. Раніше наш заклад утеплили, але через те, що не було системи водовідведення у деяких місцях після дощу фасад почав руйнуватися. Завдяки Калинівському міському голові Василю Поліщуку та депутатам міської ради нам не лише побудували нову систему водовідведення, а й замінили покриття. Паралельно власними силами ремонтуємо та перефарбовуємо фасад. Виконуюча обов'язки старости Павлівського старостинського округу Тетяна Зубко після роботи увечері займається художнім оформленням фасаду. Першого вересня ми зустрічатимемо наших школярів в оновленій школі.

У Павлівці за кошти міського бюджету відремонтували  та перекрили шатрову покрівлю, облаштували систему водовідведення та закупили фарбу для поновлення фасаду. У планах також утеплення даху та оновлення шкільного подвір’я, яке викладуть тротуарною плиткою.

Окрім заміни даху у школі також закінчили поточний ремонт класних кімнат. Оновили коридор на першому поверсі, де виклали панель кольоровою плиткою та перефарбували стіни, також встановили систему вентиляції у спортивному залі, побудували новий паркан.

-Ми розуміємо, що цьогоріч з бюджету міської ради на наш навчальний заклад виділили багато коштів, тому частину робіт виконували власними силами та з допомогою батьків, які також радіють змінам, які відбуваються у нашій школі, - продовжує Тетяна Шуманська. – Дуже вдячна батькам за їх розуміння та підтримку. Вони допомагали нам обкошувати територію школи, будувати та фарбувати новий паркан. Батьки також змайстрували ґанок біля одного із входів у школу, дерев’яні лавки, які ми встановили на подвір’ї. А батьки випускників купили кафельну плитку для коридору на першому поверсі. Працівники нашої школи також вклали багато праці і любові для того, щоб наша школа стала кращою. Чого лише варті горщики для квітів, які під час літніх канікул виготовила вчителька трудового навчання Діна Кушнір.

Викладачі загальноосвітньої школи с.Павлівка демонструють свої таланти та вміння не лише в упорядкуванні навчального закладу. За результатами ЗНО Павлівська загальноосвітня школа у рейтингу загальноосвітніх шкіл Вінницької області посіла двадцять четверте місце.

-Наша школа завжди демонструє гарні показники за підсумками ЗНО. В цьому велика заслуга наших вчителів. Тому хочеться, щоб і умови праці у них були гарними, - каже виконуюча обов’язки старости Павлівського старостинського округу Тетяна Зубко. – Окрім школи тривають роботи з благоустрою території дитячого садка. Тротуарну плитку ми закупили ще раніше, а міська рада виділила техніку та майстрів, які виконують роботи. Вдячні усім, хто підтримує наші навчальні заклади та допомагають нам.

У дошкільному закладі с.Павлівка також тривають роботи



 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь