Пошук

Депутати Калинівської міської ради прийняли рішення звернутися до обласних служб щодо перевірки дотримання санітарних норм заводу «Ветсанзавод»

Дата: 28.08.2021 09:20
Кількість переглядів: 1827

Фото без опису

На 11 черговій сесії Калинівської міської ради депутати прийняли рішення звернутися до обласних служб щодо обстеження території та перевірити дотримання санітарних норм роботи Калинівського державного заводу з виробництва м'ясо-кісткового борошна «Ветсанзавод», який знаходиться неподалік селища Гулівці.

Із клопотанням про створення комісії, яка б перевірила дотримання санітарних норм даним підприємством,  перед початком сесії звернувся депутат міської ради Сергій Ломачевський. До нього, як до депутата міської ради, звернулися мешканці Корделівки, які потерпають від наслідків діяльності даного підприємства – від смороду, їдкого диму та відходів, які потрапляють у місцеву водойму.

Мешканці Корделівки також зазначають, що відходи, які приводять до заводу не переробляються, а їх щовечора спалюють на території підприємства та за його межами.

Представники громади підготували колективне звернення з проханням створити комісію для обстеження території даного підприємства, перевірити дотримання ним санітарних норм. Свої слова вони підтвердили відео, на якому зафільмували усі порушення.

-У мене є зустрічна пропозиція, - звернувся до депутатів Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Окрім створення комісії ще й підготувати письмові звернення від депутатів міської ради до Вінницької обласної прокуратури, у Державну екологічну інспекцію у Вінницькій області та Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, які мають більші повноваження та можуть притягнути керівників підприємства до відповідальності.

Депутати одноголосно підтримали пропозицію міського голови та проголосували за створення комісії та звернення до обласних служб.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь