Пошук

Відбулася 11 чергова сесія Калинівської міської ради 8 скликання

Дата: 27.08.2021 16:31
Кількість переглядів: 2462

Фото без опису

Початок 11 чергової сесії Калинівської міської ради був незвичним – Калинівський міський голова Василь Поліщук запропонував розпочати зустріч з екскурсії до парку по вулиці Садовій та оглянути як він змінився після ремонтних робіт. Також депутати міської ради оглянули Стіну пам’яті, яку офіційно відкриють 29 серпня.

-Депутати міської ради також долучилися до реконструкції паркової зони, адже вони першими вийшли на толоку та допомогли прибрати навесні територію парку. Тому хочеться, щоб вони побачили на власні очі які там відбулися зміни впродовж літа, - зазначив міський голова. – Більшість депутатів не проживають у Калинівці, тому вони не будуть присутні на відкритті Стіни пам’яті, тому матимуть нагоду побачити її перед початком сесійного засідання.

Після короткої екскурсії депутати та гості зайняли свої місця у сесійній залі. Але на цьому приємні несподіванки не закінчилися. Калинівський міський голова Василь Поліщук та заступник голови Хмільницької РДА Олександр Пузир привітали мешканок громади Наталію Білик, Людмилу Баглай, Юлію Явну, яким Указом президента України присвоєно звання «Мати героїня» та вручили їм посвідчення.

З нагоди 30 річниці проголошення незалежності України грамотами Вінницької обласної ради нагороджено заступницю головного лікаря по дитинству та пологовій допомозі Людмилу Яремчук, директора ПрАТ «Калинівський машинобудівний завод» Анатолія Остапенка та приватного підприємця Олега Марущака. А Подяками Вінницької обласної ради відзначено працю заступниці головного лікаря з медичної частини Світлану Дідур, депутата міської ради Станіслава Андрійчука та виконуючу обов'язки старости Уладівського старостинського округу Тетяну Носову.

Після офіційної частини та перегляду відеозвіту про роботу, проведену у міжсесійний період, депутати міської ради приступили до розгляду питань. На одинадцятій сесії міської ради розглянули тридцять питань, в тому числі й земельні.

Депутати міської ради внесли доповнення до Програми «Майбутнє Калинівщини в збереженні здоров'я громадян», надали дозвіл на збільшення ліжко-місць у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання «Затишок» с. Нова Гребля, внесли зміни до бюджету Калинівської міської територіальної громади на 2021 рік.

А також прийняли рішення про відкриття інклюзивних класів та введення посад асистентів учителів, створення опорного закладу загальноосвітня школа I-III ступенів с.Дружелюбівка, перейменування, реорганізацію закладів загальної середньої освіти Калинівської міської територіальної громади у зв’язку зі створенням опорного навчального закладу, затвердження надання платних послуг Калинівською дитячою музичною школою, збільшення штатної чисельності Комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Калинівської міської ради, передачу на обслуговування та прийняття водогонів та ряд інших питань.

Рішення чергової 11 сесії Калинівської міської ради 8 скликання буде оприлюднене у встановлені строки на офіційному сайті Калинівської міської територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь