Пошук

У Хомутинцях завершили будівництво нової дороги

Дата: 26.08.2021 14:52
Кількість переглядів: 1452

У Хомутинцях завершили будівництво нової асфальтованої дороги. Її протяжність кілометр триста метрів. Це центральна дорога села, яка проходить по вулицях Першотравневій та Руданського.

-Дуже вдячний усім, хто будував дорогу. Зробили швидко та якісно, - каже місцевий житель Дмитро Бондар. – Живу на цій вулиці багато років. Колись тут була дуже погана дорога, а зараз ось такий гарний асфальт, що ми й натішитися не можемо.

Дорога у Хомутинцях - це чергова дорога обласного значення, яку у 2021 році збудували за кошти державного бюджету та у співфінансуванні Калинівської міської ради та ТОВ СХК «Вінницька промислова група». Працівники облавтодору закінчили будівництво дороги, залишилися лише роботи з облаштування тротуарів.

-На наступний рік плануємо добудувати дорогу в сторону Грушковець та повністю замінити бруківку на асфальт, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук, який оглянув новозбудовану дорогу. - Тепер ще потрібно покласти плитку біля автобусної зупинки. Днями подамо клопотання до обласного керівництва побудувати у небезпечному для руху транспорту місці відбійники.

Новозбудовану дорогу вже випробували місцеві жителі. Найбільше задоволені діти, які випробовують дорогу на велосипедах.

-Дуже вдячна Калинівському міському голові Василю Поліщуку, який постійно турбується про наше село, а також усім, хто причетний до будівництва дороги, - каже виконуюча обов'язки старости Хомутинецького старостинського округу Оксана Мудрик. – Велика подяка односельцям, які вийшли на толоку, щоб розчистити придорожню смугу перед будівництвом, а також допомагали харчувати працівників дорожніх служб.

Після завершення будівництва дороги у Хомутинцях працівники Вінницького облавтодору приступили до будівництва дороги у Люлинцях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь