Пошук

У Калинівці завершили реконструкцію паркової зони по вулиці Садовій

Дата: 25.08.2021 15:14
Кількість переглядів: 2421

Фото без опису

У Калинівці завершили капітальний ремонт території парку по вулиці Садовій. Реконструкцію парку розпочали ще навесні. Першими до справи долучилися депутати міської ради, які вийшли на толоку та прибрали територію від старого листя та зрізаного гілля. Після затвердження проєкту капітального ремонту парку та участі у торгах до роботи взялися будівельні бригади, які виклали плиткою доріжки та облаштували бордюри. Також у парку встановили дитячу гірку, чотирнадцять лавок для відпочинку, додаткові ліхтарі для освітлення.

Днями працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівка» висадили зелені насадження. На цьому упорядкування території парку не закінчується.

-Ми плануємо й надалі продовжити озеленення території, але для того, щоб саджанці добре прижилися, зачекаємо сприятливих погодних умов, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Також завершимо благоустрій бювету. Ми замінили помпу та встановили додаткові фільтри, вода вже відповідає всім нормам. Плануємо встановити тут  арку, яка стане окрасою парку. Також у планах встановлення у парку спортивного майданчика. Хочеться, щоб оновлений парк став улюбленим місцем для відпочинку калинівчан і щоб мешканці нашого міста цінували роботу людей та кошти, які вклали у капітальний ремонт парку.

Капітальний ремонт парку по вулиці Сонячній коштував бюджету міста один мільйон двісті п'ятдесят тисяч гривень. Але багато робіт, будівельні матеріали та транспортні послуги надавали благодійники безкоштовно. Калинівська міська рада вдячна усім небайдужим меценатам, які долучилися до реконструкції паркової зони.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь