Пошук

На День Незалежності України у Черепашинцях приймали делегацію зі Швейцарії

Дата: 25.08.2021 14:01
Кількість переглядів: 898

Фото без опису

У рамках святкування 30 річниці Незалежності України Вінницьку область відвідала делегація зі Швейцарії. Окрім участі у святкових заходах представників Швейцарії цікавила реалізація швейцарських проєктів на території Вінниччини. Черепашинці – одне із сіл, у якому, починаючи з 2008 року, реалізували два проєкти DESPRO з будівництва централізованого водогону.

-Швейцарська сторона вклала в реалізацію проєктів будівництва водогонів у Калинівському районі понад два мільйони гривень. У Черепашинцях в рамках реалізації проєкту DESPRO було збудовано вісімнадцять кілометрів водогону. Тому не випадково саме цю територіальну громаду обрали для візиту делегації зі Швейцарії, - розповідає перший заступник Калинівського міського голови Микола Господарець, який приймав делегацію зі Швейцарії на калинівській землі.

Окрім ознайомлення з реалізацією проєктів у Черепашинській громаді гості відвідали усі бюджетні установи та ознайомилися із життям громади. Заступниця директора СТОВ «Промінь» Ніна Царук розповіла про успіхи та досягнення місцевого сільгосппідприємства та його внесок у благоустрій громади, презентацію села провела виконуюча обов’язки старости Черепашинецького старостинського округу Наталя Черниш, керівники бюджетних установ громади розповіли про роботу своїх закладів.

-Найбільше вразило гостей чистота на території нашої громади і яскраві кольори в оформленні закладів, - розповідає виконуюча обов’язки старости Черепашинецького старостинського округу Наталя Черниш. – Делегація відвідала приміщення старостинського округу, будинок культури, школу, дитячий садок,, побувала на території амбулаторії. Гості відзначили, що в усіх наших закладах відчувається любов, з якою все це зроблено.

Представники делегації не приховували свого задоволення від побаченого та дякували за гостинність та приємні враження організаторам поїздки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь