Пошук

Колектив художньої самодіяльності Люлинецького будинку культури День Незалежності України святкує у нових сценічних костюмах

Дата: 17.08.2021 08:35
Кількість переглядів: 982

Фото без опису

Колектив «Криниченька» створили у Люлинецькому сільському будинку культури чотирнадцять років тому. З того часу склад колективу майже не змінився.

-Наш колектив називається «Криниченька», бо вже понад вісім років учні нашої школи вивчають історію криниць, які існують на території громади, - розповідає виконувач обов’язки старости Люлинецького старостинського округу Олександр Петрук. – Склад колективу майже не змінився, але роки змінюють нас. Тому ті костюми, які використовували учасниці колективу для виступів, потребували заміни. На допомогу прийшли Калинівський міський голова Василь Поліщук, родина Пачевських та депутат міської ради Олександр Носов, які допомогли нам придбати нові сценічні костюми.

Перший виступ у нових костюмах відбувся днями в Уладівському на фестивалі української пісні «Піснею і короваєм Незалежність зустрічаєм». За допомогою спонсорів Люлинецький будинок культури отримав п'ятнадцять костюмів для учасників колективу «Криниченька» та костюми для ведучих святкових заходів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь