Пошук

Відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 10.08.2021 12:45
Кількість переглядів: 1069

Фото без опису

10 серпня відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглянули питання стану пожежної безпеки закладів освіти на території Калинівської громади.

До членів комісії звернувся начальник відділу організації пожежно-профілактичної роботи та заходів цивільного захисту Хмільницького РУ ГУ ДСНМ України у Вінницькій області Сергій Дзіняк, який наголосив на тому, що під час підготовки до нового навчального року важливо усунути приписи органів державного нагляду, які були складені під час обстеження навчальних та виховних закладів Калинівської громади. При повторній перевірці основна увага буде звертатися на наявність вогнегасників, аварійних виходів та справність електромереж.

Перший заступник Калинівського міського голови Микола Господарець озвучив пропозиції стосовно забезпечення подальшого виконання протипожежних заходів у закладах освіти задля безпеки працівників та дітей, які працюють і навчаються в освітніх закладах Калинівської громади.

- У відділі освіти є інженер, який відповідає за пожежну безпеку, є керівники на місцях. І що стосується запасних виходів, обізнаності дітей та персоналу, має бути відпрацьовано все на відмінно. У нас немає в достатній кількості коштів, щоб встановити протипожежну сигналізацію у кожному закладі, але ми закуповуємо в достатній кількості вогнегасники. Все, що ми можемо зробити і що в наших силах, ми маємо зробити і щодня відстежувати цю роботу, - зазначив Микола Господарець.

У ході засідання члени комісії прийняли рішення посилити персональну відповідальність керівників та відповідальних осіб за дотриманням та виконанням вимог норм та правил пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту, провести аналіз стану підготовки закладів освіти до нового навчального року на предмет усунення порушень пожежної та техногенної безпеки, виявлених за результатами проведених заходів державного нагляду та проінформувати комісію тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь