Пошук

Бар’єрні огородження побудують на аварійних ділянках доріг у трьох населених пунктах громади

Дата: 09.08.2021 12:09
Кількість переглядів: 1433

У трьох населених пунктах Калинівської громади побудують бар’єрні огородження на аварійних ділянках доріг. У Дружелюбівці по вулиці Центральній, біля дамби, вже побудували 180 метрів огорожі.

-Якщо їхати на Котюжинці з правого боку біля дамби крутий схил, - розповідає виконуюча обов’язки старости Дружелюбівського старостинського округу Ольга Яремчук. – По цій дорозі щодня ходять діти, дорослі мешканці громади, рухається багато транспорту. Особлива небезпека у негоду. Тому ми звернулися із цією проблемою до Калинівського міського голови і нас почули та допомогли збудувати бар’єрне огородження.

Ще 190 метрів огорожі заплановано побудувати у Дружному. Небезпечна ділянка дороги  тут вздовж ставка, який знаходиться у селі.

-Це проблема не одного дня, вона існувала здавна. Раніше тут росли верби, які служили захисним бар’єром. Але з роками верби зогнили і їх довелося зрізати. На великій швидкості, а особливо у негоду, машини тут заносить і може статися лихо. Куди лише ми не зверталися з цією проблемою, але не могли її вирішити. Допомогу отримали від міського голови, який пообіцяв нам розв'язувати проблему, - каже виконуюча обов’язки старости Дружненського старостинського округу Наталя Дудник.

Ще одна небезпечна ділянка протяжністю 150 метрів знаходиться у Чернятині біля новозбудованого містка. За словами виконуючого обов'язки старости Чернятинського старостинського округу Олександра Злотника, тут також може водій не справитися з керуванням та виникнути аварія. Тому бар'єрна огорожа допоможе уникнути великого лиха.

Дружелюбівка

Дружне

Чернятин

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь