Пошук

У Заливанщині побудували нову дорогу з двошаровим покриттям асфальту

Дата: 05.08.2021 09:57
Кількість переглядів: 1447

Фото без опису

У Заливанщині завершилося будівництво дороги обласного значення. Загалом працівники Вінницького облавтодору побудували тут два кілометри двісті метрів асфальтованої дороги, побудованої за новими технологіями з подвійним шаром асфальту. Дорогу будували за кошти державного бюджету та у співфінансуванні Калинівської міської ради і СТОВ «Промінь» с.Черепашинці.

-Для нашого села це велика подія, - каже виконуюча обов'язки старости Заливанщинського старостинського округу Наталя Кравчук. – Ми раді, що в такий фінансово важкий час у нас з'явилася нова дорога. Велика заслуга у цьому Василя Кіндратовича Поліщука та Івана Арсеньовича Боримського, які вболівали за це будівництво, підтримували нас та допомагали. Нова дорога стала окрасою нашого села. Люди кажуть, що наша Заливанщина вже, як маленьке містечко. Вчора до нас приїздив чоловік, який нині мешкає в Київській області, у Заливанщині він був багато років тому і був приємно здивований змінам, які у нас відбулися. Зізнався, що раніше думав, що село вимре, його чекає доля інших малих сіл, а побачив зовсім іншу картину.

Щодня до села курсує дев'ять рейсів автобусів. Три з них – на Вінницю. Багато мешканців села їздять із Заливанщини на роботу в обласний центр та Калинівку. Переваги нової дороги встигли відчути не лише жителі Заливанщини, а й сусідніх сіл, які проїжджають через Заливанщину. І всі в один голос запевняють, що їхати новою дорогою значно зручніше, ніж бруківкою.

Разом із будівництвом нової дороги у селі облаштували тротуари. Місцеве сільгосппідприємство, яким керую Герой України Іван Арсеньович Боримський, надало техніку та пальне для розчищення тротуарів, до роботи долучилися й небайдужі мешканці громади.

-Ми вчора скошували та прибирали узбіччя вздовж дороги і було дуже приємно, коли до нас підійшли хлопчики й запропонували свою допомогу, - продовжує Наталя Кравчук. – Щиро вдячні усім, хто причетний до будівництва дороги у нашому старостинському окрузі.

Як повідомив Калинівський міський голова Василь Поліщук, будівництво доріг обласного значення у Калинівській громаді продовжується. Після Заливанщини працівники дорожніх служб приступають до будівництва нової дороги у Хомутинцях.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних