Пошук

Майже чотирнадцять тисяч мешканців Калинівської громади вже зробили щеплення від коронавірусу

Дата: 03.08.2021 11:47
Кількість переглядів: 874

Фото без опису

За інформацією медичної сестри, відповідальної за вакцинацію Калинівського Центру первинної медико-санітарної допомоги Ірини Барсак, з початку проведення вакцинації у Калинівській громаді вакцинувалося  13997 осіб.

-Другого серпня у Калинівській громаді вакцинувалися  сто двадцять осіб, - продовжує Ірина Барсак. – Великого ажіотажу немає, але люди активніше записуються на вакцинацію. На вихідні у Центрі масової вакцинації, який відкрили у Центрі культури і дозвілля, вакцинуємо тридцять – тридцять п’ять осіб. Окрім індивідуальних звернень жителів Калинівської громади, надходять заявки на вакцинацію організованого колективу.

Так мобільні медичні  бригади вже зробили щеплення працівникам Калинівського машинобудівного заводу, ПрАТ «Калина», ПП «Солодка хата», ПП «Ларіс», ТОВ «Агромаш –Калина», Центру культури і дозвілля, відділу освіти та інші.

Найактивніше вакцинуються мешканці Калинівки. Але можливість вакцинуватися мають і жителі сіл громади. Нині медичні працівники сільських медичних закладів проходять навчання та отримують сертифікати, які дозволяють їм проводити щеплення певними вакцинами.

Також зробити щеплення мають можливість й маломобільні жителі громади – люди, які за станом здоров’я не можуть прийти у центр щеплення. Для того, щоб отримати щеплення їм необхідно звернутися до свого сімейного лікаря.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь