Пошук

У Калинівській громаді продовжують будувати та ремонтувати дороги та прибудинкові території

Дата: 30.07.2021 11:26
Кількість переглядів: 1501

Фото без опису

Дорожні служби продовжують ремонтні роботи та будівництво нових доріг та прибудинкових територій  у Калинівській громаді. На завершальному етапі будівництво асфальтованої дороги з двошаровим покриттям у Заливанщині, також завершили капітальний ремонт проїжджої частини від вулиці Маяковського, 2 до вулиці Незалежності, 40, яка веде до Калинівської дільниці Козятинського міжрайонного управління газового господарства.

На стан цієї ділянки дороги калинівчани скаржилися впродовж багатьох років. У негоду тут утворювалися величезні калюжі. Тому, перш ніж приступити до ремонтних робіт, працівники комунального підприємства «Благоустрій міста Калинівки» облаштували водовідведення, проєктом капітального ремонту дороги також передбачили лотки, в які буде стікати дощова вода. І це дозволить вберегти відремонтовану дорогу від руйнування під час негоди.

Також розпочали капітальний ремонт прибудинкової території по вулиці Возз’єднання, 14.

-У нинішньому році ми запланували великий обсяг робіт з ремонту та будівництва доріг, прибудинкових територій  у нашій громаді, - каже Калинівський міський голова Василь Поліщук. – Але, перш ніж приступити до робіт,  нам потрібно було взяти усі ці дороги на баланс, по кожній дорозі, яку ми запланували відремонтувати, готується проєктна документація, потім проводиться експертиза щодо дотримання вимог проєктно-кошторисної частини проєкту будівництва і лише згодом - оголошуються торги на виконання робіт, а це все затримка у часі.

На черзі будівництво нових доріг у Хомутинцях та Люлинцях. Це дороги обласного значення і їх будуватимуть за кошти державного бюджету та у співфінансуванні Калинівської міської ради.

Також відділ з питань управління комунальною власністю Калинівської міської ради вже оголосив торги на  роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по вулицях В.Катрича та Довженка у Калинівці, вулиці Гагаріна в Уладівському, вулиці Весела в Антонополі, вулиці Шкільної в Бережанах, а також ряд поточних ремонтів доріг у старостинських округах громади.

Окрім цього вже відбувся тендер на проведення робіт з капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Сонячній у Сальнику.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь