Пошук

У Калинівці підняли прапора Національного Олімпійського Комітету України

Дата: 23.07.2021 12:35
Кількість переглядів: 1173

Фото без опису

У Калинівці на центральній площі міста відбулося урочисте підняття прапора Національного Олімпійського Комітету України з нагоди участі команди України в ХХХІІ Олімпійських іграх.

Разом з юними спортсменами дитячо-юнацьких спортивних шкіл Калинівки та їх тренерами участь у спортивному святі взяли перший заступник Калинівського міського голови Микола Господарець, начальниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман, директор ДЮСШ відділу освіти Микола Овчинников.

-Попри те, що зараз тривають канікули, ви залишили свої справи й прийшли до флагштоків, де вперше ми підійматимемо прапора Національного Олімпійського Комітету України, - звернувся до юних спортсменів перший заступник Калинівського міського голови Микола Господарець. – Хочу побажати вам, щоб ви реалізували усі свої плани, сумлінно дослухайтеся до всіх порад тренерів. А тренера у нас дуже досвідчені, вони виховують гідну спортивну зміну. Тож, бажаю, щоб і ви досягли великих успіхів, мінімум – майстра спорту. Будьте здоровими. Спостерігайте за ходом олімпійських ігор, вболівайте за українських спортсменів.

Після привітальних слів та побажань успіхів усій Олімпійській команді України юні спортсмени - кандидатка у майстри спорту з художньої гімнастики Каріна Кіценко та вихованець ДЮСШ «Авангард» Максим Дашкевич підняли прапора Національного Олімпійського Комітету України, який буде майоріти на центральній площі міста до закінчення Олімпійських ігор.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних