Пошук

Калинівська міська рада виділила додаткові кошти на потреби освіти

Дата: 23.07.2021 10:06
Кількість переглядів: 995

Фото без опису

Двадцять другого липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Калинівської міської ради, на якому виділили додаткові кошти на потреби освіти.

Так, за рішенням виконавчого комітету, виділять кошти на ремонт двох класних кімнат та внутрішніх вбиралень Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2-гімназії, на ремонт санвузлів у загальноосвітній школі І-ІІІ ст. с.Бережани, на закупівлю фарби для ремонту фасаду загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Павлівка, на закупівлю меблів для загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с.Писарівка та на облаштування пандуса з бильцями для учнів з особливими потребами і придбання гардин для Корделівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

-Незважаючи на пору літніх відпусток, у навчальних закладах Калинівської громади продовжуються ремонтні роботи, готуємо освітні заклади до нового навчального року, - каже начальниця відділу освіти, молоді та спорту Калинівської міської ради Галина Фурман. - На дев'ятій позачерговій сесії міської ради на потреби освіти також виділялися кошти. Це і півмільйона гривень на  дошкільні заклади міста та Дружелюбівки, на закупівлю меблів та ремонтні роботи. Але з'явилися нові потреби і міська рада пішла нам на зустріч. У Корделівці необхідно побудувати пандус для хлопчика, який буде відвідувати навчальний заклад на візку, у початковій школі загальноосвітньої школи №2 два класи та вбиральні потребували ремонту, у Бережанах необхідно відремонтувати санвузли, душові кабіни та роздягальню біля спортивного залу та ще багато проблем, які вдасться вирішити завдяки коштам, які виділили на освіту члени виконавчого комітету.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь