Пошук

Калинівський міський голова вручив премію Віктору Демку, який набрав двісті балів під час зовнішнього незалежного оцінювання

Дата: 22.07.2021 16:25
Кількість переглядів: 2416

Фото без опису

У Вінниці відбулося нагородження випускників шкіл, які набрали по 200 балів за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання. У Вінницькій області таких випускників – одинадцять. Серед них й випускник загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 м.Калинівки Віктор Демко.

З успіхами у навчанні випускників привітали експрем'єр-міністр України Володимир Гройсман, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, Калинівський міський голова Василь Поліщук, Вінницький міський голова Сергій Моргунов та Барський міський голова Володимир Саволюк.

Юнаки та дівчата мали можливість в неофіційній обстановці поспілкуватися із представниками влади та поділитися з ними своїми планами на майбутнє.

Під час зустрічі із молоддю Володимир Гройсман та Вячеслав Соколовий вручили подарунки випускникам, а Калинівський міський голова Василь Поліщук привітав калинівчанина Віктора Демка із його успіхами у навчанні та вручив премію – 5 тисяч гривень від Калинівської міської ради та 5 тисяч гривень особисто від себе.

Нагадаємо, Віктор Демко цьогоріч набрав максимальних двісті балів під час зовнішнього незалежного оцінювання з біології і він став першим випускником, який отримав премію міської ради.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь