Пошук

Калинівська міська рада оголосила торги на закупівлю робіт з будівництва прибудинкової території у Калинівці та вулиці Сонячної у Сальнику

Дата: 21.07.2021 11:49
Кількість переглядів: 1333

Фото без опису

Відділ з питань управління комунальною власністю Калинівської міської ради оголосив торги на закупівлю робіт з капітального ремонту елементів благоустрою прибудинкової території житлових будинків по вулиці Возз'єднання 28, 28А, 32А в м.Калинівці та капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Сонячна в с.Сальнику.

-Також найближчим часом будуть оголошені торги  на закупівлю робіт з капітального ремонту  дороги по вулиці Катрича у Калинівці та  інших дорігах у Калинівській громаді, - каже головний спеціаліст-фахівець з публічних закупівель відділу з питань управління комунальною власністю Калинівської міської ради Вікторія Лужинецька. - Про участь у закупівлях ми повідомлятимемо на сайті Калинівської міської ради. Кожен мешканець громади може відстежити в системі PROZORRO хід виконання робіт, запланованих на 2021 рік, у Калинівській громаді.

Також спеціалісти міської ради розробляють проєкт скейт-парку, який заплановано збудувати у Калинівці. Після його затвердження буде виготовлено та  затверджено проєктно-кошторисну документацію та оголошенні торги на виконання робіт по даному об'єкту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь